Pensiunea Aquavilla – oferte avantajoase de cazare in Delta Dunarii

Tot mai multi turisti, atat romani, cat si straini, aleg sa viziteze Delta Dunarii, atat in sezon, cat si in extra-sezon. La pensiunea Aquavilla, turistii pot alege dintr-o gama variata de oferte de cazare in Delta Dunarii, completate cu facilitatile oferite care transforma orice sejur in Delta Dunarii intr-o poveste.

De ce sa optezi pentru cazare in Delta Dunarii?

Delta Dunarii prinde viata in primavara tarziu si pe la inceputul verii, cand exista nenumarate specii de pasari care viziteaza Delta in aceasta perioada pentru a se reproduce. In timpul acestei perioade de reproducere, culorile pasarilor sunt stralucitoare.

Cu peste 160 de specii de pesti, pescuitul in Delta Dunarii reprezinta o adevarata Mecca pentru toti pescarii. In Delta Dunarii, sezonul de pescuit se intinde din Aprilie pana in Octombrie.

Daca sunteti in cautare si de alte lucruri de facut in Delta, vara ofera, de asemenea, o multime de sarbatori locale, carnavaluri si festivaluri.

De ce Aquavilla? Oferte accesibile de cazare in Delta Dunarii

Aquavilla este o pensiune din Delta Dunarii ce se intinde intr-un cadru natural feeric, de peste 3000 de metri de patrati. Vilele sunt construite pentru a amorniza cu specificul locului, iar in zilele calduroase de vara clientii Aquavilla se pot relaxa la piscina.

Pensiunea Aquavilla este formata din 3 corpuri de cazare, fiecare cu cate 7 camere duble. Este amplasata in zona comunii Maliuc. Pe langa zilele relaxante pe care le pot petrece la pensiune, turistii care aleg sa se cazeze aici pot inchiria barci si salupe, se pot plimba cu bicicleta si pot juca darts alaturi de prieteni sau familie.

Oferte de cazare in sezonul estival si de toamna la pensiunea Aquavilla

Anul acesta, incepand cu data de 15.06 si pana pe 15.09, pentru o camera dubla turistii trebuie sa plateasca 335 RON pe noapte, iar pentru o camera dubla superioara, 360 de RON pe noapte. Turistii interesati sa manance tot la Aquavilla pot alege sa plateasca 145 de Ron de persoana pentru trei mese pe zi.

In extrasezon, din 16.09 pana pe 15.11, turistii vor plati pentru o camera dubla 260 de RON pe noapte, iar pentru o camera dubla superioara, 290 de RON pe noapte. Pretul pentru 3 mese pe zi de persoane ramane acelasi si in aceasta perioada.

Optiuni de excursii pe perioada sejurului in Delta Dunarii pentru clientii Aquavilla

Clientii care doresc sa exploreze frumusetea naturala unica a Deltei Dunarii pot alege sa porneasca in unul dintre cele 8 trasee organizate de catre pensiune. Aceste trasee permit clientilor sa fotografieze frumusetea Deltei Dunarii din ambarcatiuni.

Traseele acopera diverse zone ale Deltei Dunarii, precum canalul 36, Dunarea Veche, Caraorman, si se intind de la 3 ore pana la 8-10 ore.

Un aspect important in cadrul oricarui sejur in Delta Dunarii este cazarea optima, iar Aquavilla ofera clientilor sai oferte de cazare la un pret avantajos.