Pachete promo de cuptoare incorporabile ne stau acum la dispozitie la preturi de nerefuzat

Tehnologia avansata ne obliga practic indirect sa nu ne coboram standardele si sa ne achizitionam accesorii care sa fie capabile sa ofere o calitate garantata timp indelungat si intr-un mod rapid.

In ceea ce priveste bucataria noastra stim ca pentru a prepara sau a coace diverse mancaruri este nevoie de accesorii competente, capabile sa raspunda intr-un timp scurt si intr-un mod profesionist tuturor provocarilor.

In preajma sarbatorilor gospodinele stiu cu siguranta acest lucru, iar  inlocuirea noului cu vechiul ar putea fi chiar o provocare care merita luata in seama.

Sa nu credeti ca producatorii pun la dispozitie oferte si promotii doar in preajma sarbatorilor, acestea nefiind lipsite nici in momentul de fata.

V-ati gandit ca la un pret decent puteti alege un cuptor incorporabil electric si o si o plita incorporabila, capabile sa ofere performante nebanuite de coacere a diferitelor tipuri de mancare?

V-ati gandit ca modernitatea poate aduce si o alta nota de design, utilitate si spatiu bucatariei dumneavoastra?

Acestea sunt cateva intrebari care ar trebui sa vi le puneti, iar daca v-am convins ca o schimbare e mereu binevenita pentru evolutie, atunci indraznim sa va prezentam cateva modele care merita luate in seama.

 

Pachet promo: Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH + Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S

V-ati gandit vreodata ca la doar 1180 lei, acest pachet poate fi garantia unei bucatarii bine dotate si pregatite pentru orice fel de provocare?

Capacitatea mare a cuptorului de pana la 71 si 4 tipuri diferite de functii gatire va stau la dispozitie pentru a va pune imaginatia la cale si de a oferi bucate pe cinste familiei dumneavoastra.

Sistemul de curatare hidrolitic datorita vaporilor de apa asigura o intretinere adecvata a cuptorului ori de cate ori este solicitat la capacitate maxima.

Timerul ajuta la stabilirea timpului de coacere al alimentelor si sunetul emis atunci cand acestea sunt gata ne avertizeaza astfel incat sa programam toata activitatea culinara cum se cuvine.

Dispune si de functii gril, low-gril si static pentru prepararea adecvatata atat a carnii cat si a diverselor tipuri de retete culinare pentru dulciuri.

Simplu, avantajos si practic, aceste pachet promo este ideal pentru bucatariile oamenilor care stiu ce vor.

 

Pachet promo: Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, + Plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA

Un pachet promotional la doar 1110 lei, in care cuptorul incorporabil face de departe diferenta asupra alimentelor dumneavoastra, iar plita vine si completeaza perfect detaliul de utilitate si rapiditate oferit.

Acest cuptor datorita distribuirii uniforme a sistemului de ventilatie ne permite sa nu ne mai facem griji asupra rumenirii pe toate partile a mancarurilor, cum era la cuptorul clasic.

Mai mult decat atat, odata terminata prepararea unei mancari, acesta se opreste singur, ajutand atat la economisire cat si la utilitate.

Un astfel de prieten pentru bucatariile moderne nu are cum sa lipseasca din preferintele noastre!