Care sunt cele mai bune aparate de tuns conform unor site-uri de specialitate?

Domnii de pretutindeni sunt foarte atenti la detalii atunci cand vine vorba de look-ul lor, multi dintre ei optand pentru tunsul si ajustarea parului de acasa cu ajutorul unui aparat care sa ofere cele mai bune performante.

Intr-o discutie interesanta pe forumurile de specialitate, observam cum diversi utilizatori se plang de aparatele care se afla la un pret mare si sunt dotate cu fir care se alimenteaza la curent electric, lungimea acestuia nefacand posibila ajustarea dorita asupra parului.

Dar traim in secolul 21, iar tehnologia se dezvolta la minut si de aceea, trebuie spus ca exista alternative mult mai bune si mai indraznete, tehnologia wireless a aparatelor de tuns fiind de departe optiunea numarul 1.

Pe o publicatie recenta a unui site de specialitate, care a adunat laolalta parerile utilizatorilor de pretutindeni putem vedea astfel care sunt cele mai bune doua masini de tuns pentru barbatii stilati, care vor sa dea o nota aparte coafurii lor.

Pentru a nu va mai tine in suspans, mai jos ne-au fost recomandate de catre reprezentatii site-ului Masinadetuns.ro aceste doua modele care par ca au revolutionat eticheta masculina.

Philips Do It Yourself QC5570/15

Lamele sunt compuse din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, operand cu succes atat pe par mare cat si pe par de mici dimensiuni.

Acesta poate fi folosit atat cu fir cat si fara, o incarcare a sa de aproximativ o ora iti da posibilitatea sa il folosesti pentru a-ti termina cu succes tunsoarea.

Dispune de 13 setari de lungime  pentru ca tu sa operezi cu succes pe firul de par, iar manerul  este usor de prins, ce prezinta pe laterale cauciuc  si are la baza un led care indica cat la % din baterie s-a consumat.

Accesoriile se pot curata usor  la presiunea apei,fara sa fie nevoie de a folosi diverse instrumente de curatat.

 

 

BaByliss W-Tech E790 E

Acest aparat este ideal pentru barbatii de tipul business care calatoresc mult, dar si pentru cei casnici, care doresc sa-si ajusteze singuri parul.

Tehnologia noua de pe acest aparat de tuns face ca tu sa poti opera cu succes pe firul de par, indiferent de unghiul de taiere, iar functia turbo poate mari puterea aparatului de tuns chiar si cu 20%.

Lamele sunt special concepute pentru a opera rapid si eficient pe orice lungime a firului de par, fiind cu peste 25% mai rapide fata de cele clasice.