Vizitati statiunea Nessebar din Bulgaria!

Poate ca atunci cand va ganditi la o scurta vacanta intr-un oras mic sau intr-un concediu prelungit ati putea fi iertat ca nu ati luat Nessebar ca prima varianta si cea mai buna. La urma urmei este un loc relativ mic si eventual necunoscut, care se afla in provincia Burgas. Acestea fiind spuse este casa unuia dintre cele mai frumoase orase antice care pot fi gasite de-a lungul litoralului Marii Negre si este adesea mentionat ca fiind „Perla Marii Negre”.

Sa ajungeti in Nessebar este o sarcina destul de simpla, mai ales acum cand este disponibil aeroportul din Burgas, foarte apropiat de statiune. Odata ajuns acolo veti observa ca toate indicatoarele sunt scrise in limba engleza, ceea ce va face calatoria dumneavoastra foarte usoara. Asadar odata ce ati ajuns in Nessebar si in hoteluri Nessebar ce va ofera cu exactitate acest loc? Ei bine, probabil primul lucru de observat este ca aceasta nu este supra-populata cu locuitori, in prezent acestia fiind undeva in jur de 10000. Nessebar poate fi ca o casa pentru multi oameni. Doar stand in unul din marile magazine de cafea si savurand un cappucino gustos puteti sa ascultati povestile minunate ale localnicilor.

Daca sunteti un fan al Bisericilor, atunci acest lucru ar putea fi unul dintre motivele pentru care vizitati Nessebar, in prezent aceasta este casa la peste 40 dintre ele. Multe dintre biserici dateaza din Grecia antica. In afara de biserici, exista multe alte obiective turistice minunate de vizitat, inclusiv mai multe strazi pietruite ciudate aglomerate cu restaurante mici, aceasta este cu adevarat un loc unde puteti scapa de rutina normala a vietii de zi cu zi. Poate ca ar trebui sa va surprinda faptul ca aceasta locatie este in Patrimoniul Mondial UNESCO inca din 1983.

Un alt motiv pentru a merge in Nessebar ar putea fi vinurile sale, acest oras este casa unor excursii fantastice. Aveti posibilitatea de a gusta arome diferite incantatoare pe care aceasta regiune le ofera. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este de a plati o vizita la Hristina si viile ei, pe bune dreptate numita Winery Hristis, aici veti gusta un vin bun si veti putea invata mai multe despre aceasta arta a fabricarii vinului, pe care Hristina o impartaseste.

Un alt factor de care trebuie sa fiti constienti atunci cand vizitati Nessebar este ca in lunile de vara statiunea poate deveni foarte populara, unii spunand ca este chiar aglomerata (nu uitati ca totusi este un oras mic), asadar cu aceste lucruri in minte poate va ganditi sa vizitati orasul pe timpul iernii, cand totusi trebuie sa aveti grija la temperaturile mici, care cel putin noaptea pot fi foarte scazute.

Daca totusi alegeti sa vizitati statiunea pe timpul verii va recomandam sa cautati ultimele oferte last minute Nessebar la agentiile de turism din orasul dumneavoastra.