Viata nu este o serie aleatoare de evenimente, ci o desfasurare extrem de inteligenta

Cu cat devii mai curios despre ceea ce se intampla in loc de a reactiona si de a controla, cu atat vei ajunge mai mult la o minunata realizare ca viata ta este pentru tine. Mai degraba decat daca viata este ceva ce vi se intampla ca trebuie sa va controlati, va dati seama ca nu exista momente obisnuite! Si sunteti un pas mai departe in calatoria spre o constiinta mai inalta.

Viata nu este o serie aleatoare de evenimente. Este o desfasurare extrem de inteligenta care va pune in situatiile exacte de care aveti nevoie pentru a vedea si a va desprinde din vraji care va mentin separat de fluxul sau. Indiferent ce se intampla in viata ta, intelegi in sfarsit ca Viata stie ce face.

La acest nivel al constiintei, mai degraba decat daca viata este ceva ce trebuie sa mutati si sa modelati in ceea ce doriti sa fie, veti incepe sa va prezentati pentru viata exact asa cum este. Da, fluxul vietii include durerea, pierderea si moartea. Dar rezistenta la durerile vietii le transforma in suferinta si suferinta care vine din rezistenta este intotdeauna mult mai mare decat simtirea directa a durerii voastre. In loc sa va strangeti experientele si sa va intoarceti de la ele, ceea ce va ingreuneaza doar bancile de lupta, va aduceti atentia asupra experientei voastre, indiferent de ce este.

„Viata nu este o serie aleatoare de evenimente. Este o desfasurare foarte inteligenta. ”

De fiecare data cand raspundeti mai degraba decat sa reactionati la ceea ce se intampla in interiorul vostru, ceea ce a fost anterior legat incepe sa se slabeasca. Amintiti-va, starea voastra naturala este viata libera. Cand acea alivitate este prinsa in vrajile, energia si bucuria voastra se diminueaza. Cand vrajile primesc lumina atentiei voastre, ei se lasa, iar energia capcata circula liber, aducand cu ea fericirea de deschidere. Amintiti-va: viata este infiintata, pentru a aduce in sus, ceea ce a fost legat, astfel incat sa se poata deschide, sa fie eliberat, astfel incat sa puteti sa va prezentati pentru viata!

Inchideti ochii pentru cateva clipe si deschideti-va in acest moment viu al vietii voastre. Ascultati-o, simtiti-o. Acesta este singurul moment care conteaza in intreaga ta viata pentru ca este singurul moment in care se intampla Viata!