Viata este o calatorie de la inconstienta la o constiinta mai inalta

Viata nu este doar o serie aleatoare de evenimente care se intampla deoarece ati facut-o corect sau ati gresit. In schimb, este o desfasurare inteligenta, care va dezvaluie toata ziua, aducandu-va pas cu pas din inconstienta intr-o stare de constiinta superioara.

Luati un moment sa simtiti cat de diferit este modul in care percepeti viata: ca ceva ce vi se intampla si trebuie sa fie controlat, fixat si schimbat. Imaginati-va cum ar fi sa renuntati la intregul joc de rezistenta la viata si, in schimb, sa aveti incredere. In aceasta incredere ati putea sa o deschideti, sa o ascultati si sa cresteti de la fiecare intalnire.

„Viata ta este o calatorie de la inconstienta la o constiinta mai inalta”

Cand invatati cum sa va faceti viata sa fie cum vreti, cu siguranta veti rosti „Totul e bine”. Atunci veti descoperi ca totul este bine, pentru ca v-ati dorit asta. Puteti sa va prezentati pentru viata pe care vi le ofera viata! Si cand faceti acest lucru, incepeti sa treceti in constiinta mai inalta.

Totul este o parte a acestei evolutii, inclusiv dvs. Dvs sunteti Viata care evolueaza din inconstienta in constiinta superioara. Viata dvs nu este o serie aleatoare de evenimente. Este un proces inteligent si misterios care este pentru Viata.
Imi place sa o numesc „misterul perfect, metodic”. Este fara cusur, deoarece fiecare experienta din viata noastra este personalizata pentru a ne trezi din inconstient. De asemenea, este cu adevarat metodica. Exista pasi de baza pe care noi toti le traversam in calatoria noastra din bancul mintii noastre inapoi in recunoasterea pajistii vietii. Si este cu adevarat misterios. Fara a intelege pe deplin, putem sa o deschidem, redescoperind ceea ce Joseph Campbell descrie ca fiind „rapirea vietii”.