Variante economice de aspiratoare pentru casa noastra

Curatenia este un aspect pe care pun foarte mult accent cu precadere majoritatea familiilor.

In primul rand aceasta este benefica din punct de vedere al sanatatii, deoarece praful genereaza microbi si alergeni iar acest lucru ne poate scoate din zona de confort si ne poate ataca imunitatea.

In al doilea rand totul se raporteaza la confort psihologic si cu cat stim ca lucrurile sunt mai asezate la locul lor cu atat vom avea o liniste mentala mai mare.

De multe ori, prezenta in casa a copiilor nu favorizeaza efectuarea unei curatenii adecvate si complexe mai ales daca acestia sunt mici, numarul mare de ore dormit de bebelusi facand de multe ori diferenta.

Insa aceste aspecte nu ar trebui sa ne sperie, ci acelea legate de pret, care tind sa fie diverse, functie de performante.

Insa majoritatea oamenilor se bazeaza doar pe simt practic si nu pun un mare accent pe tehnologie atunci cand vine vorba de curatenie, mai ales cei din zona rurala, iar pentru acestia noi venim si le recomandam solutii pe care nu au cum sa le regrete.

Atunci cand vine vorba de achizitionarea unui electrocasnic bun, ne uitam cu siguranta la anumite aspecte care sa indice un raport calitate-pret corect, sa ofere siguranta si o durata de viata mare.

Mai jos va vom prezenta cateva modele de aspiratoare ieftine care au in vedere toate aceste aspecte si au grija de casa ta.

Aspirator Albatros Novara ECO

Este un aspirator perfect pentru o locuinta curata, dotat cu un motor de o putere mare, cu saci din monofibra,cu o perie standard si cu 2 tuburi din plastic perfecte pentru toate operatiunile dorite.

Acest aspirator se remarca prin faptul ca poate opera cu precizie chiar si in zonele inguste, avand un cablu cu o lungime de 5 metri si un accesoriu care este special conceput pentru operarea pe aceste zone ceva mai pretentioase.

La doar 122 lei, redus cu 38% fata de valoarea sa initiala, acesta pare sa se plieze perfect pe profilul unei case curate si bine intretinute.

 

Cauti un aspirator economic si care sa te fereasca de microbi? Atunci Vortex VX-14Q este solutia.

Dotat cu o capacitate de 2l si cu un derulator automat de cablu, acest aspirator are grija ca tu sa efectuezi curatenia in cel mai bun mod posibil mai ales datorita filtrului de evacuare HEPA, care are rolul sa retina microbii si bacteriile de pe  orice tip de suprafete.

Mai mult face parte din clasa energetica D, care ne permite sa economisim energie si sa nu ne dam peste cap factura de curent lunara.

La doar 150 lei, redus cu aproape 50% fata de valoarea sa initiala, acest aspirator promite si nu dezamageste!