Va poate ajuta sa asteptati cu nerabdare ceva inaltator

Intr-un an plin de groaza, construirea unei anticipari pozitive a fost o provocare. Dar cand te uiti la decoratiile tale, incepi sa visezi cu ochi buni despre vremurile bune din viitor: vizionarea de filme de vacanta cu copiii tai, aruncarea muzicii de vacanta in masina, coacerea prajiturilor, obtinerea unui timp liber de la serviciu sau de la scoala si deschiderea cadourilor.

„Intr-un moment in care am avut putine lucruri de asteptat, sarbatorile sunt o schimbare binevenita de la frica la emotie”, a spus Howes.

Sarbatorile ar putea arata diferit in acest an, dar puteti gasi totusi lucruri mici la care sa asteptati cu nerabdare.
Acestea fiind spuse, decorarea nu este potrivita pentru toata lumea.
Pentru multi oameni, sarbatorile pot fi de fapt o perioada intunecata – in special pentru cei care au avut o copilarie dificila sau sufera pierderea unei persoane dragi.

„Daca decorarea declanseaza si amintiri stresante, decorarea este mai devreme in acest an s-ar putea sa nu fie benefica”, a spus Leslie.

Si chiar si persoanelor care se bucura in mod normal de sarbatori le poate fi greu sa faca acest lucru anul acesta.

„Daca decoratiunile provoaca tristete in jurul faptului ca nu poti fi cu familia pentru vacante, sa le ai pentru o perioada lunga de timp nu ar fi benefic”, a adaugat Leslie.

Cel mai important lucru este sa faci ceea ce ti se pare bine – indiferent daca te bazezi pe sarbatori, evitandu-le cu totul sau undeva intre ele.

„Daca iti vine sa omiti sarbatorile anul acesta pentru ca este prea impozant sau nu aduce bucurie, fa-o”, a spus Howes. „Daca 2020 are beneficii durabile, sper ca vom invata sa devenim mai constienti de ceea ce ne hraneste cu adevarat si ce nu si sa obtinem permisiunea de a urmari ceea ce ne dorim cel mai mult”.