Va aduceti aminte de „Burlacul” – Sezonul 4?

Dupa 3 Sezoane pline de succes, Antena 1 da startul celui de-al 4-lea sezon avand ca protagonist pe burlacul Bogdan Vladau, un tanar rebel si nonconformist.

Acesta declara ca are ganduri serioase si a venit sa isi gaseasca o sotie vazand ca mai toti prietenii lui s-au casatorit si au chiar si copii. El isi doreste sa fie descoperit de concurente asa cum este el, o persoana modesta care-si doreste o familie si copii. Bogdan a mai fost de 2 ori aproape de casatorie si spera ca a 3-a sa fie cu noroc gasindu-si viitoarea sotie printre concurentele acesteiEmisiuni TV.

Intr-un interviu acesta declara:

„Sunt convins că voi porni în aventura vieţii mele. Abia aştept să le cunosc mai bine pe fete, ştiu sigur că ne vom distra pe cinste! Deja am remarcat câteva domnişoare care mi-au cam pus inima pe jar, iar cum formatul prevede şi câteva întâlniri private… sigur se va lăsa cu scântei!”

Desi este o persoana celebra, aratoasa si cu foarte mare succes la sexul frumos, el nu este usor de cucerit si nu suporta femeile false si vulgare chiar daca arata bine

La inceputul primului episod vor fi prezentate 20 de concurente dintre care doar 10 vor merge mai departe in concurs incercand sa ii cucereasca inima lui Vladau. Concurentele acestui sezon sunt: Alina, Gilian, Ramona, Manuela, Iuliana, Andreea, Dorina, Raluca, Florina, Petruta, Paula, Andra, Alexandra, Lorena, Elena, Alexa, Daciana, Adriana, Mariana, Paula si Corina.

Gazda Show-ului, Catalin Botezatu, este dispus sa-i impartaseasca lui Bogdan din experianta sa atat ca burlac al acestei emisiuni (Sezonul 1) cat si cea din viata de zi cu zi. Emisiunea Burlacul este difuzata in fiecare joi seara la 20:30 pe canalul Antena 1.