Unde se mai transfera Di Maria?

Cele doua cluburi s-au inteles pentru suma de 60 de milioane de euro si argentinanul ar urma sa ajunga la Manchester pentru vizita medicala si semnarea contractului imediat dupa terminarea Cupei Mondiale. Argentinianul de 26 de ani ar urma sa primeasca 150.000 de lire sterline in fiecare saptamana la Manchester United, aproximativ 10 milioane de euro pe an, suma aproape de 3 ori mai mare decat cea primita la Real Madrid.

Real Madrid l-a cumparat pe Angel di Maria in 2010 de la Benfica pentru 25 de milioane de euro, suma considerata exagerata la acea vreme . Intre timp Di Maria si-a aratat calitatile si a contribuit decisiv la castigarea Decimei.

Plecarea lui Angel di Maria de la Real Madrid i-ar face loc lui James Rodriguez, care si-a aratat dorinta de a juca la Real Madrid.

Interesant este ca Angel di Maria a anuntat cu cateva zile in urma ca si-ar dori sa joace la o echipa care sa fie calificata in Champions League sezonul viitor, iar United nu s-a calificat nici macar in Europa League. Oare a reusit Louis van Gaal sa il convinga pe argentinian sa mearga pe Old Trafford? Van Gaal va deveni in mod oficial antrenorul lui United dupa meciul din aceasta seara, finala mica a Cupei Mondiale, jucata impotriva Braziliei, meci ce va consemna sfarsitul Cupei Mondiale pentru Olanda.

Repriza de Sport va va tine la curent cu acest transfer si va anunta imediat cum transferul se va oficializa.