Un italian la carma Rapidului?

Rapid este detinut acum de Liga Suporterilor Rapidisti, iar singurii oameni cu bani sunt fanii. Italianul Angelo Massone are experienta vasta in fotbal, dar CV-ul sau este patat : a dus formatia scotiana Livingston la falimentare !

Acesta s-a aratat foarte interesat de preluarea Rapidului si a declarat ca luni sau marti actele vor fi finalizate si va deveni noul patron al Rapidului. Nu a fost asa insa ! Massone trebuia sa prezinte o garantie conform careia va plati un milion de euro pentru achitarea unor datorii. Zamfir spune ca Massone nu a putu sa demonstreze ca este capabil sa plateasca aceste datorii, in timp ce Massone spune ca Zamfir a anuntat ca are probleme de sanatate si nu se poate intalni cu italianul. Massone avea optiunea de cumparare pana joi, dar cum afacerea nu s-a incheiat, se pare ca optiunea s-a prelungit verbal. Din punct de vedere juridic, Rapid poate fi vanduta si unui alt investitor din data de 10.07.2014, atunci cand optiunea lui Massone a expirat.

Suporterii il doresc pe Porumboiu actionar in Giulesti, declarand de multe ori ca este rapidist, insa acesta nu pare sa fie incantat de o eventuala revenire in fotbal, cel putin momentan.