Un fier de calcat cu aburi este tot ce ai nevoie chiar si pentru cele mai pretentioase haine

fier de calcat cu aburi
philips.com

Vine acel moment cand pentru casa ta este nevoie de electrocasnice competente care sa faca fata chiar si celor mai ostile conditii de lucru, sau dupa caz materiale textile.

Dupa cum bine stim, recuzita vestimentara este compusa din diferite materiale, care mai de care mai pretentioase, sau mai facile de indreptat si netezit, insa noi trebuie sa ne luam masuri de precautie indiferent de conditiile si situatiile pe care le avem in fata ochilor.

Foloseste aparatul de calcat cu aburi pentru a indeparta chiar si cele mai dificile cute si pentru a calca chiar si cele mai pretentioase materiale care necesita o atentie ceva mai marita.

Fierul de calcat cu aburi pe langa avantajele care le prezinta in materie de lucru cu orice tip de material textil, ne ofera si confirmarea ca intrebuintarea si nivelul de efort sunt minime, datorita specificatiilor tehnice pe care le detine.

Vrei sa stii cum ar arata un fier de calcat cu aburi ideal? Atunci lasa-ne sa iti aducem in discutie cateva caracateristici cu totul si cu totul importante.

Puterea este primul aspect cu care incepem aceasta scurta prezentare, aceasta fiind direct proportionala cu capacitatea fierului de a se incalzi in timp util. Apeleaza la electrocasnice care detin o putere decenta, de preferat in jurul valorii de 2500W sau chiar mai mare.

Un alt aspect deosebit de important il reprezinta desigur debitul de abur oferit de fierul de calcat ales, iar acesta este direct proportional cu nivelul nostru de efort si cu usurinta in calcare.

Daca dorim performante iscusite intr-un interval scurt de timp atunci atentia noastra trebuie sa se orienteze la electrocasnice care ne asigura un debit de abur cat mai mare.

O valoare decenta este de 35-60 cm g/min, in timp ce anumite produse, pot oferi performante si mai inalte asigurand o valoare de peste 150 g/min, insa acestea sunt ceva mai costisitoare.

Talpa este un alt aspect important atunci cand definim utilitatea si performanta unui fier de calcat cu abur, iar aceasta trebuie sa ne asigure ca nu va deteriora o structura textila sau dupa caz va oferi control si flexibilitate mare.

Cum tehnologia a cunoscut o avansare continua in ultima perioada, fiarele de calcat cu aburi profesionale au drept material inoxul, aluminiul, teflonul sau ceramica la care se adauga sisteme de ultima generatie, cel mai cunoscut fiind StreamGlide.

Si pentru a conchide,  trebuie sa ne raportam desigur la functiile speciale ce tin  de auto-intretinere,  inteligenta si eficienta. Stiai ca un fier de calcat cu aburi poate contine o functie de inchidere automata si una anti-calcar, capabila sa curete eficient sistemele interioare?

Consulta acum mediul online si foloseste comparatoarele de preturi pentru a intra in posesia celor mai bune fiare de calcat cu aburi care se regasesc la preturi cu adevarat atractive!