Ultimul pas

Pasul final in eliberarea de trecut este, de asemenea, pasul final pentru a te deschide catre un nou partener in viata ta. Pentru a face pasul este nevoie doar de o secunda, dar are o astfel de putere incat influenteaza fiecare pas pe care il iei de atunci. Este momentul in care te iubesti neconditionat, exact asa cum esti, pentru tot ceea ce ai facut si nu ai facut. Este momentul in care te iubesti pentru ca esti singur, darul iertator pentru tine de a-ti sarbatori singularitatea.

Nu conteaza daca iubesti ceea ce nu poti iubi timp de zece secunde sau o zecime de secunda – odata ce ai simtit, chiar si pentru un moment, ai deschis usa secreta pentru a crea magie de relatie iubitoare. Faceti un moment chiar acum pentru a simti puterea acestei noi stari de constiinta la care ne referim. In primul rand, da-i drumul la asteptare: daca esti singur, elibereaza ideea ca ar trebui sa ai un partener sau trebuie sa fii intr-o relatie. Da drumul la orice alte fantezii cu care te poti confrunta in viitor despre viata ta amoroasa.

Apoi, da drumul la orice s-a intamplat in trecut. Tot ce s-a intamplat este dincolo de controlul tau acum. Nimic din ceea ce poti face nu il poate schimba. Miscarea de vindecare care va permite sa treceti dincolo de durerea trecutului este sa o acceptati pe deplin, asa cum este. Eliberati-va indemnul de a dori sa fie altfel. Cand te eliberezi de viitor si de trecut, esti liber sa inovezi. Energia voastra nu mai este legata de dorinta ca trecutul sa fie altfel sau viitorul sa fie alt mod preconceput. Esti in prezent, chiar in acest moment, o oportunitate deschisa de a-ti crea noua viata si noua ta relatie amoroasa.

Acum tot ce trebuie sa faci este sa adaugi o intentie usoara la aceasta stare deschisa de constiinta. O intentie usoara este un obiectiv bland al energiei tale intr-o anumita directie. O numim o „intentie usoara” pentru a o distinge de o intentie grea, cum ar fi „Trebuie sa manifest un partener sau altfel viata mea nu inseamna nimic”. Tot ce trebuie sa faceti este sa duceti universul in directia de a va trimite partenerul potrivit. In acelasi timp, lasati si universul sa stie ca veti fi bine fara unul, ca iubirea si respectul in crestere pe care il aveti pentru dvs. este suficient de mare pentru a va imbratisa indiferent daca sunteti solo sau imperecheti intr-o relatie profund iubitoare.