Ultimele propuneri din mediul online in materie de jocuri cu masini

Activitatea online presupune pe langa sesiunile de munca si documentare si anumite pauze in care ne putem delecta cu un joc interesant, pe care il vom alege in functie de preferintele noastre sau de categoria pe care o expune. Persoanele care doresc sa isi puna mintea la contributie vor miza pe jocurile de strategie, in cadrul carora sunt indispensabile concentrarea, capacitatea de a anticipa miscarea adversarului, si utilizarea inteligenta a resurselor disponibile. Cei care se gasesc in cautarea suspansului vor miza pe o experienta auto care sa le ofere sentimentul de adrenalina si multe intreceri care ilustreaza dorinta de competivitate. Din ultima categorie precizata cele mai populare sunt jocurile cu masini 3D sau acelea care se pot juca in varianta multiplayer.

Fara dar si poate optiunea de joc in doi este o alternativa care practic dubleaza divertismentul resimtit in timpul jocului pentru ca se alcatuiesc strategii comune de actiune, se bifeaza infrangeri sau victorii la comun, care te pot ajuta sa iti solidifici relatia de prietenie. Chiar daca anumite jocuri tari pe xjocuri.com par la prima vedere destul de simple ele pun probleme chiar si celor mai impatimiti jucatori pentru ca fiecare cursa ilustreaza un alt grad de dificultate care poate fi oferit de structura traseului sau de conditiile meteo care afecteaza deplasarea masinii respective. Exceptand aceste dificultati care tin mai mult de indemanarea jucatorului, majoritatea aplicatiilor video care expun tema auto – moto introduc si cronometrarea playerilor pentru a realiza topuri in care sunt contorizate performantele cumulate ale fiecarui utilizator.

In continuare vom vorbi despre cateva jocuri auto inedite, care impresioneaza fie prin peisajele incantatoare pe care le pun la dispozitia participantilor la curse sau prin tematica suficient de creativa pentru a se diferentia de restul aplicatiilor prezente pe site-urile de specialitate. Trei la numar sunt jocurile pe care le vom prezenta in urmatoarele randuri, lista incepand cu o aplicatie video a carei actiune se desfasoara in Muntii Alpi. Cursele de masini care ilustreaza peisaje montane spectaculoase se regasesc printre preferatele utilizatorilor deoarece intervine o sarcina foarte dificila in economia jocului si anume selectarea masinii potrivite pentru conditiile cursei. La inceputul jocului ai oportunitatea de  a efectua o cursa de proba cu masina aleasa pentru a-ti da seama in ce masura aceasta corespunde circuitului. Castigarea campionatului este obiectivul principal al jocului insa pentru indeplinirea acestui task trebuie sa acumulezi cat mai multe puncte pe care sa le investesti in masina ta.

Un alt joc interesant este cel care aduce in prim plan cursele cu masinile de armata, adevarate capodopere de forta si rezistenta, dar care nu vor ramane intacte in urma unui traseu epuizabil. Pentru a evita momentele de slabiciune pe care le determina accidentarea propriului vehicul trebuie sa te ocupi de redefinirea acestuia, totul pentru a fi gata de urmatoarea cursa incitanta care va aduce laolalta cele mai impozante masini de armata. Pentru ca drumurile accidentate reprezinta de cele mai multe ori circuitele pe care trebuie sa va demonstrati abilitatile de sofat ar fi bine sa testati masina la inceputul jocului intr-un tutorial, pentru a va obisnui deopotriva cu reglajele sale in curbe sau cu lista comenzilor. Ultima aplicatie care ne-a atras atentia pe site-ul xjocuri.com aduce in prim plan o cursa palpitanta cu masina prin trafic, o experienta pe care nu o vom putea testa vreodata in realitate. Competitia solicita concentrarea totala a jucatorului care trebuie sa isi faca loc printre autoturismele care circula in mod regulamentar si sa acumuleze toate bonusurile disipate pe carosabil. Acestea vor fi utile pentru revigorarea tehnica si estetica a masinii tale, investitie care te va ajuta sa parcurgi cele mai dificile nivele ale jocului.