Ugrade de sezon cu jante din aliaj estetice si usor de intretinut

Jante de dimensiune 17 inchAtunci cand vine vorba de autoturismul dumneavoastra, nicio investitie nu poate fi un esec. Imaginea masinii reflecta atentia si interesul pe care le invetiti in bunul sau mers, fapt ce determina o durata mai lunga de viata a automobilului si, implicit, o investitie pe termen lung pentru dumneavoastra. Estetica masinii nu este pe atat de importanta in sezonul rece, deoarece automobilul va fi acoperit de nameti, astfel ca nu se va reliefa prea mult in trafic, insa cresterea performantei si adaptarea componentelor la conditiile meteo respective sunt cu siguranta de interes pentru conducatorii auto.

Si, pentru ca mai sunt cateva zile pana vom intra oficial in sezonul rece, trebuie sa va grabiti, daca nu ati facut-o deja, cu schimbarea rotilor de iarna. Siguranta in trafic este extrem de importanta, luand in calcul posibilitatile nedorite ce pot surveni ca urmare a neadaptarii vitezei la conditiile meteo sau a texturii inghetate a drumurilor, mai ales in zonele extrem de circulate.

Preferintele in materie de estetica auto sunt indiscutabile si, evident, nu pot fi impuse, insa recomandarile se pot dovedi de ajutor pentru multi dintre dumneavoastra, in special daca ati devenit conducatori auto de curand sau v-ati achizitionat recent autoturismul. La mare cautare in sezonul rece, jantele cu aliaj 17 din magazinul AutoChrome.ro sunt o alegere extrem de inspirata pentru cei care isi doresc sa obtina un aspect elegant al masinii cu un minimum de efort si, evident, un buget trasat cu strictete.

Popularitatea jantelor aliaj 17 se datoreaza avantajelor net superioare pe care le prezinta in raport cu alte materiale. Acestea nu ofera doar o rezistenta superioara, ci sunt mult ai usoare si asigura o conductie termica superioara. Pe langa rezistenta, aspectul impozant al jantelor aliaj 17 nu poate trece neobservat, iar acest lucru va va ajuta sa va faceti remarcat in trafic. Masina dumneavoastra va iesi din anonimat, oferindu-va, in egala masura, siguranta in trafic, dat fiind faptul ca dimensiunile considerabile ale jantelor aliaj 17 inseamna si o masina „mai inalta”, astfel ca experienta condusului va fi una sigura si placuta.

Cu un minium de efort financiar va puteti accesoriza autoturismul in concordanta cu sezonul rece, fara teama eventualelor vizite dese la service, deoarece AutoChrome, sustinatorul performantei masinilor dumneavoastra, va pune la dispozitie un portofoliu vast de modele din care va puteti alege perechea de jante pe care o cautati. Preturile jantelor aliaj variaza intre 2.075 – 2.315 Lei, determinand un excelent raport calitate – pret.

Sezonul sarbatorilor este si un factor amenintator al sigurantei in trafic. Conditiile meteo nefavorabile pot cauza neplaceri si experiente nedorite. Pentru a evita aceste situatii, urmati recomandarile specialistilor AutoChrome si echipati-va automobilul corespunzator pentru sezonul de iarna. Jantele aliaj 17 va ofera experienta unui condus la inaltime, protejand integritatea masinii.