Trei parfumuri speciale pentru orice femeie moderna!

Versace Crystal Noir – accesoriul sofisticat al fiintei boeme

Un parfum elegant, care spune povestea unei femei, ce debordeaza rafinament prin tot ceea ce o reprezinta. Uleiul de cocos inunda simturile si este preintampinat de un elixir floral pur. Candoarea petalelor de gardenie si de bujor este suprapusa peste personalitatea masculina a boabelor condimentate de piper negru si peste pulberea de cardamon.
Astfel, se contureaza un accesoriu sofisticat menit sa fie purtat de cea mai incantatoare dintre femei. O personalitate contrastanta, in care salasluiesc trasaturi dominatoare, dar si eleganta senzuala.

Coco Chanel Mademoiselle – dictonul olfactiv al unui spirit jucaus

O aroma care se afla fruntasa in toate topurile cu cele mai bune parfumuri de dama din toate timpurile si una dintre miresmele iconice ale acestei nise, Coco Chanel Mademoiselle se defineste ca fiind o experienta ademenitoare.

Dedicat unei femei cu un spirirt jucaus, pare menit sa traseze zambete prin note de citrice proaspete si revigorante. Atitudinea independenta a purtatoarei i-a inspirat pe parfumieri sa arunce in aceasta bogatie olfactiva si petale de mimosa. Se contureaza, astfel, o personalitate vibranta, optimista si plina de viata, ce se regaseste in esentele de vetiver haitian, de paciuli si in amestecul exotic de boabe de Tonka cu opoponax.

Lancome La Vie Est Belle – o celebrare a autenticitatii feminine

Probabil ca daca esti femeia eleganta, dar simpla, optimista, dar misterioasa si daca te anima stilul de viata contemporan, parfumul Lancome La Vie Est Belle este ceea ce te reprezinta cel mai bine.

Iaosmie si portocale decojite peste o crema matasoasa de vanilie si de praline. Aceasta este reteta de succes pe care Lancome o elaboreaza in compozitia dedicata femeilor moderne, ce se bucura din plin de momentele simple si frumoase ale vietii. Spiritul artistic al acestui gen de feminitate este contemplat in nuante fructate calde, unde rolul principal ii este atribuit miezului suculent de para coapta.

Acest top cele mai bune parfumuri de dama reuneste doar cinci dintre titlurile cunoscute in parfumerie, evocand trasaturi specifice pentru aproape orice gen de femeie. Astfel, pe topparfumuri.ro esti invitata sa decoperi nu doar ceea ce ti se potriveste, dar si sa te lasi suprinsa de ingredientele unora dintre cele mai populare esente, care au marcat istoria rafturilor de miresme.