Tratarea diabetului zaharat in mod natural: Ierburi si suplimente pentru echilibrarea zaharului din sange si recuperarea sanatatii

Tratarea diabetului zaharat in mod natural: Ierburi si suplimente pentru echilibrarea zaharului din sange si recuperarea sanatatii

Multe studii au aratat beneficiile pozitive ale suplimentelor de diabet zaharat. Medicii se simt foarte confortabil recomandand suplimente tuturor pacientilor cu diabet zaharat, deoarece stiinta este sustinuta si la fel este experienta clinica.

1. Uleiurile dietetice esentiale
Uleiurile O-3, cu EPA si DHA, pot ajuta pacientii prin scaderea panourilor lipidice (reducerea trigliceridelor si a colesterolului); reducerea rezistentei la insulina; reducand durerea si inflamatia, astfel incat exercitiile si somnul sunt mai usoare; reducerea riscului de boli cardiovasculare prin scaderea tensiunii arteriale; reducerea riscului de dementa si a bolii Alzheimer; prevenirea si tratarea anxietatii si depresiei; si promovarea actiunilor antioxidante din organism si creier pentru a ajuta la reducerea complicatiilor diabetice care apar.

Uleiurile pure de peste sunt principalele uleiuri pe care ar trebui sa le folositi pentru a va suplimenta dieta; ele sunt extrase din peste uleios, cum ar fi sardinele, hamsiile si somonul. Pentru adulti, 1000 mg EPA / 750 mg DHA reprezinta doza zilnica initiala. Uneori doresc de doua ori atat de mult la unii pacienti, incat simt cu adevarat nevoie de o doza mai agresiva.

2. Multiple vitamine cu minerale
O buna multime de vitamine si produse minerale (sau „multiple”, pe scurt) este o modalitate foarte buna de a incepe sa sustina aportul de nutrienti la toti pacientii diabetici. Acest lucru asigura in fiecare zi ca organismul primeste toate substantele nutritive cheie necesare, astfel incat toate procesele sale biochimice, hormonale, nutritionale, detoxifiere, vindecare, reconstructie, protectie si intarire sa poata fi efectuate usor si fara probleme. Organismul ruleaza pe enzime, deoarece enzimele accelereaza reactiile pentru a face corpul sa functioneze mai eficient; toate enzimele necesita cofactori de nutrienti pentru a le permite sa se angajeze in mod eficient actiunea pe care sunt proiectate sa o faca. Un bun supliment de vitamina multiplu pentru diabet zaharat asigura ca toti cofactorii sunt disponibili in fiecare minut, in fiecare zi.

Alegerea mea pentru vitaminele integrale, daca un pacient doreste sa foloseasca acest tip de produs, este „Intregul Pamant si Marea”, deoarece folosesc alimente organice, nemodificate genetic, sustenabil, cu unele substante nutritive de inalta calitate adaugate. cateva recomandari.
In primul rand, evitati marca One-A Day. Toate produsele renumite One-A-Day contin produse de calitate slaba la doze mici si sunt pline de excipienti nesanatosi, materiale de umplutura si conservanti. Un multiple de inalta calitate va va cere sa luati trei pana la sase capsule pe zi, dar veti acoperi toate substantele nutritive pe care le are corpul dumneavoastra. Pentru copii, exista multiplii lichizi sau pulberi buni.

In al doilea rand, toate mineralele si vitaminele trebuie luate in cele mai absorbante forme bioactive. Acest lucru face ca produsul sa fie putin mai scump, dar exista o mare diferenta in capacitatea organismului de a absorbi si de a metaboliza diferite forme de nutrienti. Va recomand recomandarile Pure Encapsulations ‘Polyphenol Nutrients pentru pacientii mei, ca parte a unui protocol natural de remedii pentru diabet.

In cele din urma, pacientii ar trebui sa evite administrarea de produse care contin: nichel sau staniu, talc, coloranti alimentari, arome alimentare, conservanti, alergeni cum ar fi lecitina de soia (de obicei OMG), indulcitori si umpluturi, cum ar fi maltodextrina. Cautati produse pure.

Cred ca fiecare pacient cu diabet zaharat trebuie sa aiba un supliment de ulei de peste si un bun produs de vitamine si minerale.