Traieste frumos si lasa momentele grele in urma

Cand iti dai seama ca Viata e mai inteligenta decat tine, viata devine foarte interesanta. Mai degraba decat sa fii pierdut in povestitorul tau, iti dai seama ca se intampla ceva foarte extraordinar: nu exista momente obisnuite in viata ta! Voi deveniti mult mai atenti la ceea ce se intampla, atat in ​​afara, cat si in interior. Daca viata este ca un aisberg, majoritatea oamenilor acorda atentie partii deasupra apei, in timp ce ceea ce se intampla cu adevarat se petrece sub „nivelul apei” al constiintei lor de zi cu zi.

„Va dati seama ca se petrece ceva extraordinar: in viata voastra nu exista momente obisnuite”

Este adevarat ca conduci, lucrezi, gatesti,iubesti, te certi, cresti copii si mori. Dar sub totul este desfasurarea unei evolutii inteligente si tu esti o parte a ei. Toti evoluam dintr-o fiinta umana inconstienta intr-una constienta. Acest lucru se intampla in fiecare experienta din viata ta – fiecare experienta! Viata este pentru viata. Va sprijina trecerea de la a fi adormit la a fi treaz. Asa cum Viata ajuta la un piersic in a crea fructe, sustinand-o cu soarele, ploaia, albinele si hranirea Pamantului, va ofera exact ceea ce aveti nevoie pentru a cunoaste rodul unei fiinte umane constiente, care este abilitatea a fi treaz in viata.

Traind de la adevarul ca viata ta este pentru tine, incepi sa renunti la convingerea ca suferinta ta este cauzata de ceva in afara ta: ceilalti oameni, slujba ta, forma trupului tau, genul de partener pe care il ai, tipul de sanatate pe care il ai. Incepi sa vezi ca suferinta vine din interiorul tau, cauzata de ganduri. Da, exista lucruri dificile care se intampla in viata ta, dar cand nu te vei pierde in povestirile tale despre ele, raspunzi la situatie, adunand darurile intotdeauna inglobate in provocarile vietii tale. Acesta este darul unei constiinte mai inalte, cand vezi ca viata conspira in favoarea ta.

Traieste frumos si lasa momentele grele in urma!