Tom & Jerry se vor fugari pe marele ecran

Studiourile Warner Brothers pregatesc un film cu si despre Tom si Jerry, acesti Stela Popescu si Alexandru Arsinel ai desenelor animate. Potrivit site-ului Firstshowing.net, blockbusterul va urma modelul de success al filmelor Garfield si Alvin and The Chipmunks, imbinand animatia realizata pe calculator cu imaginile reale.

In ciuda faptului ca specialistii l-au desfiintat, Alvin and The Chipmunks a avut incasari de 360 de milioane de dolari. Nu e de mirare, deci, ca Warner Bros. vor sa isi asigure si ei bugetul cu un astfel de film. Povestea filmului va fi una mai speciala, fiind un fel de prolog al celebrelor desene animate. Astfel, daca in Star Wars Episode I am aflat cum a copilarit Darth Vader, in filmul pregatit de Warner Brothers vom vedea cum s-au intalnit cei mai cunoscuti adversari din istoria televiziunii. Din pacate, nu doar Tom si Jerry vor fi “ecranizati”. Si alte personaje marca Hanna-Barbera vor fi updatate de studiourile de la Hollywood. Printre acestea se numara Yogi Bear si Familia Jetson.

smart guess: Tom si Jerry isi au locul lor pe Cartoon Network si nu cred ca tipul asta de filme e cea mai buna metoda de a-i prezenta noilor generatii. Hollywoodul isi pierde inspiratia si apeleaza la cele mai nefericite solutii. Cu toate astea, recunosc, m-as duce la cinema ca sa vad variantele moderne ale lui Mianuel si Balanel sau Mihaela si Azorel.