Tigara electronica slim te ajuta

Fumatul devine o problema tot mai grava pe zi ce trece si cauzeaza tot mai multe decese, afectand inclusiv tineri, dar si oameni de celelalte varste.

Dependenta pe care o cauzeaza nicotina din tigari nu este un inamic cu care te sa te poti lupta cu una sau cu doua, fiind nevoie de o vointa extrem de puternica. Dar fumatorii au in ultima vreme inca un aliat de nadejde, care ii ajuta sa renunte treptat la acest viciu, pacalind organismul (care are inca senzatia de nevoie de tigari) prin simularea unei tigari reale, insa una care nu contine niciunul din multele substante daunatoare pe care o tigara obisnuita le are. Vorbim bineinteles de tigara electronica.

Ba in plus, tigara electronica slim inlocuieste pe cea “reala”, cu aceleasi caracteristici (adica tot slim), fiind numai buna pentru femei, datorita discretiei sale, dar si a utilitatii si avantajelor pe care le are.

Se spune ca o tigara electronica poate ajuta un fumator sa economiseasca pana la 80% din banii pe care i-ar da pe tigari in mod normal. Ca sa nu mai pomenim de avantajul greu de cuantificat pe care-l ofera in materie de sanatate. Aceasta poate simula nicotina si senzatiile pe care aceasta le transmite organismului, fara insa ca sa transmita si efectele secundare nocive pe care aceasta le cauzeaza.

Un pachet de genul acesta (Tigara electronica slim), contine urmatoarele:

  • Tigara electronica Slim E-cigarette alba
  • Cutie eleganta si tabachera cu interior de silicon
  • Pachet 6 rezerve albe
  • 2 incarcatore: mini-USB si de priza
  • Manual de utilizare