The Killers la Bestfest

„Ziua Zero”, 1 iulie, va oferi publicului o scurta avanpremiera a festivalului, precum si sansa de a vedea pentru prima data in Romania una dintre cele mai in voga trupe ale momentului: THE KILLERS! „Ziua Zero” va continua cu trei zile de B’ESTFEST, pe 2, 3, 4 iulie, si B’ESTFEST AFTERSHOCK, pe 5 iulie.

smart guess: ok, deci au inceput confirmarile mult asteptate. Daca se continua in ritmul asta cu vestile bune, pana in iulie, o sa avem un festival memorabil.

smart info: Incepand de joi, 22 ianuarie, pe www.myticket.ro vor fi puse in vanzare si biletele de o zi de festival, atat pentru „Ziua Zero”, cat si pentru cele trei zile de B’ESTFEST, urmand ca de marti, 27 ianuarie, acestea sa fie disponibile si in magazinele Diverta. Biletele de o zi sunt valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt achizitionate („Ziua Zero”, zilele 2, 3 sau 4 iulie) si vor fi disponibile la urmatoarele preturi: 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.