Tamplarie PVC la standarde europene

Tamplaria pvc a intampinat un real succes inca de la aparitia pe piata datorita multiplelor ei avantaje si continua sa creasca in preferintele clientilor. Compania noastra realizeaza profile pvc veka si rehau inalterabile, robuste si perfect izolante pentru ca tu sa nu fi niciodata dezamagit de serviciile noastre.

Profilele pot avea intre 3 si 6 camere izolatie fonica si termica, profil rotunjit la exterior pentru o scurgere mai buna a apei. Modelul de tamplarie veka este unul dintre profilele pvc de top de pe piata romaneasc si se imparte in mai multe tipuri: clasa de profile effectline care rezista la diferentele de temperaturi din tara noastra, clasa de profile softline 70 are un design exterior deosebit care atrage de la prima privire, si clasa de profile alphaline 90 care te protejeaza impotriva frigului, a curentului si a umiditatii.

Un alt tip comercializat este tipul de tamplarie rehau care folosita in combinatia cu geamul termopan iti ofera la randul ei o izolatie perfecta.

De asemenea toate aceste tipuri de tamplarie pvc se intretin foarte usor, nu mucegaiesc si au o durata de viata de aproximativ 20 de ani.

Indiferent ce tip de tamplarie pvc crezi ca ti se potriveste, trebuie sa ai in vedere faptul ca atat tipul de tamplarie veka cat si cel de tamplarie rehau trebuie montate corecte si de personal specializat pentru a va putea bucura cat mai mult de ea.