Surse de provenienta pentru piese din dezmembrari

Scumpirea combustibilului, pe de o parte, cat si continuarea crizei financiare si marirea preturilor face ca fiecare investitie in autoturismul propriu sa fie mult mai bine analizata. Foarte multa lume alege sa faca acest lucru doar cand anumite parti se deterioreaza, se accidenteaza sau nu mai sunt functionale. Totusi, nu intotdeauna alegem sa achizitionam piese din dezmembrari, tocmai pentru ca ne gandim ca acestea sunt intr-o conditie proasta (altfel nu ar fi scoase din masina). Insa acest lucru nu e adevarat – masinile ce au fost implicate intr-un accident, de exemplu, au numeroase componente in stare buna sau foarte buna de functionare.

In general, exista anumite surse de care se vorbeste frecvent, legat de modalitatile in care aceste ateliere sau depozite isi procura piesele de pe stoc. Cei care aleg sa porneasca o astfel de afacere in zona Galati sau in diferite alte parti ale Romaniei, apeleaza cel mai frecvent la respectivele solutii:

– poate cel mai convenabil si usor mod de a cumpara piese e prin intermediul internetul, prin cei care asigura vanzarea masinilor destinate atelierelor de dezmembrari auto. In cantitati mici, acestea se vand la preturi reduse. Atelierele de dezmembrari, cimitirele de masini sunt de asemenea incluse aici – unele componente sunt deci in stare foarte buna.

– o alta modalitate, mai recenta, e achizitia unor masini din strainatate, in stare de functionare, a caror pret este relativ accesibil; acestea sunt aduse pe comanda de catre astfel de magazine ce comercializeaza piese din dezmembrari si revandute, piesa cu piesa. Dupa ce sunt radiate, intreg procesul este extrem de usor. De asemenea, clientii au o mai mare incredere in respectivele piese, stiind ca masina din care provin nu a fost rulata pe teritoriul Romaniei.

De asemenea, gasirea unor astfel de piese este azi mult mai usoara decat cu ani in urma. Prin intermediul unui simplu apel telefonic, a unui email (prin formularele de comanda de pe respectivele site-uri), prin navigarea si cautarea intr-o oferta a unui magazin de piese auto din dezmembrari, se pot obtine sau comanda produsele dorite intr-un mod extrem de usor. Un astfel de centru este Autoapel – numeroase oferte speciale sunt prezente pe site, chiar pe prima pagina, existand de asemenea posibilitatii filtrarii sau navigarii in gama de piese auto.