Suplimente complet pentru inflamatie – IV

Suplimentele complet umane combina toate aceste ingrediente antiinflamatoare intr-o singura capsula. Fondatorul, Tim Chrisman, a inceput Suplimentele complet umane dupa ce a incercat mai multe medicamente si proceduri care doar i-au ameliorat temporar durerea articulara persistenta si coplesitoare si artrita. Disperat de ameliorare, a inceput sa cerceteze pe larg alternative naturale pentru inflamatia cronica, ceea ce a dus la rezultate remarcabile si la formarea de suplimente complet umane. Brandul ofera doua optiuni antiinflamatorii naturale in doua puncte forte: Liberty si Freedom.

Liberty este un supliment de intretinere proactiv care functioneaza cu corpul dumneavoastra pentru a preveni inflamatia pe termen lung. Aceasta doza este utila in special sportivilor si persoanelor cu ocupatii sau stiluri de viata foarte active, deoarece ajuta la scurtarea timpului de recuperare. De asemenea, ajuta la reducerea declansatoarelor inflamatorii zilnice din dieta si stres. Libertatea este o doza mai puternica si mai precisa, care actioneaza la repararea inflamatiei cronice. Aceasta optiune este cea mai buna pentru cei care cauta in mod activ scutirea de inflamatiile cronice si bolile inflamatorii. Dupa cum sugereaza si numele lor, atat Libertatea, cat si Libertatea sunt concepute pentru a va elibera pe deplin de inflamatii.

Atat Liberty, cat si Freedomconstau din cele 9 super-plante antiinflamatoare si extracte enumerate mai sus, toate fiind dovedite stiintific ca vindeca sau mentin nivelurile sanatoase de inflamatie. Exista peste 400 de studii stiintifice care sustin proprietatile antiinflamatorii ale acestor 9 ingrediente. In timp ce exista o multime de remedii naturale si sigure pentru inflamatie (de la scufundari la rece pana la terapia PEMF), putine sunt la fel de ieftine si eficiente ca suplimentele de inalta calitate. Spre deosebire de medicamentele farmaceutice fara prescriptie medicala, atat Liberty cat si Freedom sunt extrem de sigure si eficiente pentru utilizarea pe termen lung.