“Stapanii” PSD

Astazi imi propusesem sa scriu despre candidatii la presedintie dar m-am enervat atat de rau dupa sedinta de grup parlamentar, incat am decis sa scriu despre altceva. Ati auzit de Ioan Toma? Cu siguranta cei mai multi dintre voi, nu. Normal. Ei bine, domnul in cauza este senator PSD, lider de grup in Senat si presedintele organizatiei PSD Olt si un cunoscut apropiat al lui Mircea Geoana. Domnul Toma si-a permis de ceva vreme sa se comporte cu organizatia din care face parte ca si cu propria mosie. Dar sa va povestesc despre ce este vorba.

Ca in orice organizatie, la un moment dat, mai apare si un alt pretendent la conducere. Pentru ca domnul Toma considera ca este de neinlocuit si serviciile aduse conducerii partidului il califica pentru functia respectiva pe viata, a inceput sa taie si sa spanzure. Pentru ca a pierdut la vot, a repetat procedura de trei ori. Si a “castigat” cu un vot… Si s-a pus pe treaba! Adica l-a dat afara pe contracandidatul sau pentru rezultate slabe. Asta in conditiile in care respectivul, deputatul Florin Iordache, castigase tot cu organizatia din Caracal. Omul, pe buna dreptate s-a adresat Comisiei de arbitraj de la Bucuresti si a castigat. Pentru ca nu i-a convenit rezultatul, domnul Toma s-a adresat lui Mircea Geoana si i-a cerut reanalizarea situatiei. Desi, conform Statului, deciziile Comisiei de arbitraj sunt definitive si doar in Congres sau in Consiliul National putandu-se discuta aceasta problema. Si ce daca? Presedintele PSD i-a raspuns imediat domnului Toma ca decizia va fi reanalizata.

Incurajat de raspuns, presedintele PSD Olt a mers si mai departe si l-a dat inca o data afara pe Florin Iordache si de data aceasta si pe cei din organizatia Caracal, in frunte cu primarul. Acesta este PSD-ul de astazi. Si cate cazuri de acest gen nu s-au intamplat in ultimii patru ani…Acesta este PSD-ul care doreste sa castige alegerile, brat la brat cu PD-L si Traian Basescu. Zambiti, nu?