Spider-Man il salveaza pe Obama

Cu ocazia instalarii oficale in functia de Presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama va aparea si pe coperta celui mai nou numar din The Amazing Spider-Man, anunta Reuters. Numarul special al revistei de benzi desenate va contine o povestire de sase pagini in care Omul Paianjen impiedica un impostor sa ii ia locul lui Obama.

Redactorul-sef de la Marvel Comics, Joe Quesada, a spus ca ideea de a-l aduce pe presedinte in lumea lui Spider-Man i-a venit atunci cand echipa de campanie a democratului a facut publica o lista cu cele mai interesante 10 lucruri mai putin cunoscute despre Obama. “Chiar in fruntea acestei liste era faptul ca ii place sa colectioneze comics-uri cu Spider-Man”, a declarat Quesada pentru Reuters.

Coperta revistei ce va aparea miercurea viitoare ii infatiseaza pe presedintele Americii in prim-plan si pe Spidey in spatele sau, atarnand cu capul in jos si cerandu-i lui Obama sa-l tipareasca pe hartia de un dolar pentru aparitia pe coperta revistei sale.

Obama a declarat, in august, revistei Entertainment Weekly ca supereroii sai favoriti sunt Spider-Man si Batman pentru ca acestia au “o agitatie interioara.”

smart guess: Odata cu asocierea Spider-Man – Obama, se deschid noi orizonturi. Asteptam cu nerabdare aparitia lui Sarkozy in Rahan sau a lui Basescu in Cutezatorii.