Solutii complete de gazduire – ce ai nevoie pentru blogul tau

Ce inseamna solutii complete de webhosting? Dupa parerea mea, printr-o solutie completa de webhosting se intelege mult mai mult decat oferirea spatiului de stocare pe un server si de acum in colo clientul sa se descurce. Inteleg prin solutie completa ca firma ce ofera astfel de servicii sa fie tot timpul in contact cu ai ei clienti, ba chiar inainte ca o persoana sa ii devina client. Mai exact, daca cineva doreste sa ceara o oferta mai buna de pret sau poate ca doreste sa afle informatii mai concrete despre serviciile oferite de compania respectiva, aceasta sa ii fie la dispozitie. Nu sa il ignore si abia dupa ce persoana respectiva ii devine client, compania sa isi arate interesul.

Una dintre acele copanii care va garanteaza tot suportul este este aceasta. Da, daca esti un client de-al lor, si chiar inainte de a deveni client, acestia iti stau la dispozitie. Daca ai devenit client al companiei vei fi pe picior de egalitate cu ceilalti clienti, indiferent daca tu ai achizitionat pachetul cel mai putin costisitor si alti clienti au pachete de sute de euro. Aceasta egalitate este importanta pentru momentele in care vei intampina probleme cu site-ul. Vei sti sigur ca vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Dupa cum spun si ei pe pagina de prezentare, ofera servii complete pentru ca acestia inteleg in totalitate nevoia oferirii unor servicii de inalta calitate pentru satisfacerea clientului. Pentru ca indiferent daca un site este gazduit pe un pachet de 10 euro sau un altul pe un pachet de 100 euro, ambele site-uri trebuie sa fie functionale non-stop, caci ambele pot fi o sursa de venit pentru proprietar, pot fi o sursa de imagine, iar ambele aspecte ar fi afectate daca site-ul nu ar merge 24 de ore din 24.

Ceea ce este cel mai important la aceasta companie este relatia cu clientii ei. Suportul oferit acestora se intinde pe 24 de ore, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Practic, in orice moment doresti sa le adresezi o intrebare, sa le ceri o oferta de pret sau sa deschizi un tichet pentru o problema tehnica, un reprezentant va fi mereu la datorie, cineva iti va raspunde in orice clipa. Pentru ca este posibil ca afacerea ta sa depinda de site-ul gazduit de catre urmatoarea companie si este important ca acesta sa se afle intotdeauna sus.

Daca nu ma credeti pe cuvant, cautati in mediul online informatii despre ei si veti observa ca aceasta companie chiar este una cat se poate de serioasa, ca este o companie implicata, ca dispune de personal profesionist si dedicat, ca orice client este cu adevarat important.

Cu siguranta ai nevoie de servicii complete de webhosting si cu siguranta acestea iti pot fi oferite de catre acestia. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa mergi pe mana lor, sa achizitionezi un pachet de webhosting de la ei si vei descoperi o companie serioasa, deschisa catre client in orice ora.

Cu siguranta vei fi multumit cu alegerea facuta.