Siguranta oferita de usile de garaj

Lucrez in vanzari de foarte multi ani iar de 5 ani lucrez cu usile de garaj sectionale si tip rulou. Am vazut cum aceste usi pot schimba in bine aspectul unei locuinte, am vazut cum oameni sunt incantati si multumiti de achizitia acestora.

Am simtit toate aceste dupa ce am achizitionat chiar eu o usa sectionala. Acum imi simt masina in siguranta si chiar  casa, ca sa nu mai vorbim de temperaturile constante din interiorul garajului cat si din locuinta. Din punctul meu de vedere este o investitie garantata. Aceste produse merita toata increderea. Incercati si va veti convinge de meritul lor. Veti ajunge sa va intrebati ca si mine dealtfel de ce nu ati luat decizia de achizitie mai devreme.

Panourile si lamelele acestor usi au un aspect placut si elegant. Acea spuma poliuretaanica din interiorul panourilor si lamelelor dau izolatie garajului si locuintei. Aceste usi sunt silentioase si foarte sigure in exploatare. Daca doriti confort deplin acestea pot fi actionate electric si ati rezolvat aceasta problema doar prin apasarea simpla a unei telecomenzi. Ca sa nu mai vb de intretinerea acestor usi care este facila si la mana tuturor. Ele se curata cu un detergent obisnuit si se ung cu un ulei special pe rolele de culisare la o perioada de 6 luni.