Sex, droguri si iar sex

Stim cu totii ca cel putin sexul prinde bine, indiferent ca vorbim de ziare, reviste, televizor sau Internet. Daca mai adaugi si droguri pe langa asta, in cantitatea potrivita, e posibil sa faci o “combinatie” buna. Daca mai adaugi si niste minori si o ora nepotrivita de difuzare a unui serial ce contine asemenea lucruri, succesul e garantat. Nu v-ati prins pana acum? E vorba de o noua telenovela romaneasca, “Narcisa salbatica.”

Cica pe acolo e si o pustoaica de 15-16 ani (sau atat o avea in serial). Pe langa faptul ca e o grasa cu aere de printesa pielii p***i, acum a dat-o pe droguri. Aseara incerca si dealerul sa o violeze. Ce noroc pe mine ca butonez telecomanda si prind diverse franturi de emisiuni la televizor. Pe restul le stiu de pe net, nu sunt singurul indignat de un asemenea program TV. Am gasit chiar si fragmente din scenele de sex si am ramas, sa zicem, blocat. In afara de faptul ca sunt foarte explicite, se mai transmit si de la ora 22:00 cu semnul de “interzis copiilor sub 12 ani” – nu cumva CNA-ul trebuia sa se sesizeze de mult in legatura cu asta?

Una face sex, una se drogheaza, unu’ moare, altii sunt homosexuali, unii se mai bat. Telenovela perfecta, ce State Potcovaru’ & co? Aia-s mici copii pe langa Narcisa si gasca ei…