Servește prima masă a zilei mai rapid ca niciodată

Mic dejun servit la birou

Micdejunlabirou.ro a „intrat în pâine” de câteva săptămâni și deja încântă diminețile multor companii, livrând micul dejun într-un timp foarte scurt. De cele mai multe contează și 10 minute în plus de odihnă, iar, din păcate, prima masă a zilei este sărită, obicei total nesănătos. De asemenea, este foarte important și „ce” se mănâncă de dimineață, pentru un aport energetic potrivit, prima masă a zilei trebuie să includă doar alimente sănătoase și hrănitoare.

Micdejunlabirou.ro livrează în București și Ilfov o prima masă sănătoasă a zilei, fiind un concept modern și rapid.

Denumit sugestiv, micdejunlabirou.ro, vine ca un ajutor pentru toți angajații din companii care preferă să ia prima masă a zilei împreună cu colegii. Timpul prestabilit de livrare este întotdeauna respectat, deoarece așa cum acele 10 minute în plus de somn contează, și 5 minute de întârziere pot ține munca în loc. De aceea, micdejunlabirou.ro vine atât în sprijinul celor mai pofticioși angajați, cât și în respectarea programului de lucru al companiei respective.

Programul micdejunlabirou.ro începe foarte de dimineață tocmai pentru a putea mulțumi și încânta toate comenzile cu preparate proaspete, sănătoase și calde. Stilul alert specific unei capitale europene, de cele mai multe ori, determină oamenii să sară peste micul dejun. Lumea business-ului este, preponderent, dominată de millennials care sunt carecterizați printr-un stil de viață încărcat și rapid. Micdejunlabirou.ro vine să mulțumească și cei mai pretențioși angajați, datorită echipei alcătuită din chefi obișnuiți să realizeze platouri „fine dining”, într-un timp foarte scurt.

O omeltă cu cașcaval și șuncă, o brioșă cu fulgi de ciocolată proaspătă și pufoasă, alături de un suc de portocale sau o cafea… miros delicios, iar pe deasupra sunt și foarte sănătose. Într-adevăr, este foarte importantă masa de dimineață, dar este și mai important meniul de dimineață. Dacă acesta este alcătuit dintr-un pateu precongelat și un suc carbogazos, nu prea mai intră în categoria de healthy food. În schimb, toate preparatele micdejunlabirou.ro sunt proaspete, realizate din cele mai bune alimente și întotdeauna calde.

Deși nișa în care se situează micdejunlabirou.ro este mare, ea nu este, neapărat, propriu-zisă. Micdejunlabirou.ro este un concept unic, iar principala concurență este alcătuită începând cu orice magazin, terminând cu cel mai apropiat fast-food. Conceptul de rapiditate este adoptat de multe business-uri, mai mici sau mai mari, doar că diferența dintre o placintă cu mere facută de gospodinele profesioniste micdejunlabirou.ro și o plăcintă cu mere de la X magazin este mai mult decât sesizabilă. Diferența, evident, constă în calitatea aliementelor și preparatelor, aspect, gust, miros etc.