Secretul longevitatii

Stiati ca fiecare organ si sistem din corpul dvs. – de la oase la inima, la creier si la tot ce se afla intre ele – se va regenera complet de mai multe ori pe parcursul vietii voastre? Creezi o inima complet noua la fiecare 15 ani, oasele tale sunt doar doi ani, plamanii si pielea sunt in jur de doua pana la patru saptamani si intestinele ti-au inlocuit toate celulele in ultimele trei zile.

Deci, daca este cazul, de ce problemele cronice de sanatate persista in saptamani, luni si ani? De ce sanatatea noastra se deterioreaza in timp, in loc sa se imbunatateasca pe masura ce imbatranim? Si care sunt acei cativa norocosi oameni care fac sa se bucure de sanatate si longevitate radiante, fara boala si de varsta inaintata, pe care restul dintre noi nu o avem? Sunt genele, obiceiurile alimentare, stilul lor de viata, mentalitatea, toate cele de mai sus sau altceva in totalitate?

Secretele pentru longevitate, repararea ADN si vindecarea profunda

Identificarea raspunsurilor la intrebarile de mai sus necesita un fundal divers de pregatire, abilitati si experienta intr-o serie de domenii – de la stiintele traditionale ale sanatatii pana la marginea de taiere a neurostiintei si a epigeneticii, pana la cele mai apropiate zone ale psihologiei transpersonale, etnobotaniei, si dincolo de cele pe care cineva ca Alberto Villoldo, Ph.D. este unic potrivit pentru. Ca un antropolog medical respectat si prolific, care a petrecut aproape 30 de ani lucrand alaturi de cercetatorii medicali si medici din intreaga lume, precum si petrecand o cantitate egala de timp studiind modalitatile traditionale de vindecare si traditiile medicinale alternative ale triburilor indigene din intreaga America, Villoldo detine o introspectie unica in radacinile bolii si secretele longevitatii care apar din combinarea celor mai bune stiinte, psihologie si spiritualitate.

Si ceea ce a descoperit in calatoria lui de 30 de ani nu este nimic extraordinar – aceasta longevitate, intinerire si reparatii genetice si vindecarea adanca a oricaror maladii de natura mentala, emotionala sau fizica pot fi realizate astfel:

  • descoperiti-va sanatatea din interior
  • detoxifiere
  • resetati-va varsta
  • renastere
  • rejuvenare