Scaldatul in padure – incearca – VI

Indemnul pe care il simtim pentru a ne reclama si a spune adevarul este propria dorinta a Mamei Pamant. A terminat de asteptat cu rabdare, in timp ce noi o distrugem in mod egoist. Ea ne vorbeste si prin noi. Traim un moment uimitor de transformare.

Pe masura ce facem shinrin-yoku, incepem sa intelegem cum sa comunicam cu copaci si plante. Castigam abilitatea de a interpreta o usoara briza sau o chemare a unei pasari. Ne indragostim profund de pamant. Cu cat accesam mai mult ritmurile Mamei Natura, cu atat intelegem mai mult ca ea vrea sa ne ajute sa evoluam si sa traim cu un scop mai inalt – tot ce trebuie sa facem este sa invatam cum sa ascultam. Pamantul ne va arata cum o putem sluji cel mai bine. Pe masura ce vindecam planeta, ne vindecam pe noi insine.

Incearca
Pentru a incerca scaldatul in padure, pur si simplu iesiti afara. Poate doriti sa mergeti la un parc din apropiere sau poate aveti niste copaci in curtea din spate. Nu este nevoie sa intrati adanc intr-o padure pentru a beneficia de beneficiile petrecerii timpului in natura, care poate fi chiar o forma de ingrijire a sanatatii preventive.

Scaldatul in padure este vorba despre a intra in legatura cu adevarata ta natura. Nu exista orientari specifice de urmat; fara drepturi sau greseli sau trebuie sau obligatii obligatorii. Este vorba despre ceea ce ti se pare potrivit. Tot ce va recomand este o invitatie pe care o puteti incerca daca va simtiti inclinati. Daca nu sunteti inclinati, puteti alege sa stati pur si simplu sub un copac si sa nu faceti nimic. Veti obtine si toate beneficiile pentru sanatate asa!