RTSoL, deviza pentru produse cu tehnologie inalta

RTSoL, deviza pentru produse cu tehnologie inalta

Tehnologia in ziua de astazi a devenit un termen obisnuit, aproape banal pentru multi oameni deoarece majoritatea locurilor de munca sau a activitatilor casnice sunt realizate de catre acest glob al tehnologiei si al dezvoltarii continue. Diverse aparaturi se proiecteaza in fiecare zi avand scopul de a imbunatati munca oamenilor si totodata de a reduce pe cat posibil timpul petrecut pe o anumita activitate.

Unul dintre domeniile care a avut cel mai mult de castigat prin prisma tehnologiei avansate implementata in diverse aparaturi este cel care se clasifica drept munca de birou. Munca de birou este asociata cu o multitudine de hartii si documente care necesita sa fie printate acum si aici. Daca inainte o persoana trebuia sa fie mereu prezenta langa o imprimanta pentru a se asigura ca imprima corect fiecare pagina, acum comanda de imprimare se da printr-un simplu click de pe telefonul mobil oriunde ne-am afla. AltaLink C8000 s-a dovedit a fi una dintre cel mai bune aparaturi in domeniul afacerilor pentru functia multitasking pe care o poseda.

AltaLink C8000, multifunctionala Xerox a prezentului

Niciodata prezentul nu a sunat mai frumos pentru domeniul afacerilor si al muncii de birou ca acum. AltaLink C8000 este multifunctionala menita sa aduca mule plusuri in aceasta arie a birocratiei, avand drept scop final diminuarea timpului petrecut cu imprimarea, scanarea si xeroxarea documentelor. C8000 este multifunctionala menita sa imprime, copieze, scaneze si sa trimita sau primeasca fax in acelasi timp cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie. Toate aceste procese sunt realizate simultan, scutind astfel timpul petrecut de cateva persoane pentru a realiza toate aceste sarcini cu aparaturi diferite.

Bucurandu-se de un calculator inteligent aflat in componenta ei, C8000 permite utilizatorului sa o foloseasca chiar din propriul confort pe diferite gadget-uri. Conectarea dispozitivului personal, precum: laptop, telefon inteligent, tableta, calculator, cu C8000 de realizeaza extrem de facil printr-o interfata prietenoasa. Utilizatorul poate sa incarce documente din dispozitivul personal in C8000, sa le cripteze, in cazul in care sunt documente confidentiale, si apoi sa le imprime cand are nevoie de acestea.

RTSoL, detinatorul seriei de Xerox C8000

RTSoL si-a facut bine temele in privinta aparaturii de ultima generatie menita sa fluidizeze birocratia, astfel a inclus in grila de produse seria de imprimante AltaLink C8000. Cunoscand importanta unei astfel de aparaturi pentru publicul afacerist din Romania, RTSoL a dorit sa sara in ajutorul acestora cu preturi extrem de atragatoare pentru C8000.