Royal – un nume nou pe piata agentiilor de imobiliare?

Se vede, de ceva timp, pe toate canalele de promovare, de aparitia unei noi agentii imobiliare in Ploiesti, care face furori pe piata imobiliare locala. Este vorba despre o agentie moderna, o agentie profesionista, care are agenti cu experienta in domeniul real estate si care va pot ajuta in legatura cu orice investitie sau invanzare. Fie ca sunteti proprietar, fie ca sunteti in cautarea unui imobil, tot ce trebuie sa faceti este sa va adresati agentiei Royal Imobiliare pentru intermedierea activitatilor dumneavoastra.

Ca si proprietar, faptul ca stiti cu siguranta ca doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, este suficient pentru agentie, pentru ca tot ce trebuie sa faceti este sa ii contactati sau sa plasati oferta in cadrul aplicatiei special destinate pentru acest lucru, in cadrul site-ului nou lansat, si de aici toata munca o vor face agentii. Va vor oferi consultanta cu privire la pregatirea imobilului pentru vizionare, daca este cazul de asa ceva, vor veni sa faca poze profesioniste care sa atraga privirea celor interesati de ceea ce aveti de oferit, vor face publica oferta dumneavoastra in cadrul site-ului, in categoria potrivita, impreuna cu celelalte oferte de acelasi tip si va vor gasi clientii potriviti.

Ca si cumparator sau viitor chirias, aveti la dispozitie, in site, ofertele detaliate pentru fiecare imobil in parte, fiecare oferta plasata la locul ei, in categoria corespunzatoare. Aveti la dispozitie, in prima pagina, sectiunea de oferte speciale, in care sunt expuse cele mai interesante oportunitati, cele mai bune oferte, dupa care este sectiunea cu cele mai noi oferte adaugate.

Iar ca totul sa fie foarte ordonat, in stanga paginii aveti meniul de categorii de imobile, unul pentru vanzare si unul pentru inchiriere, ca sa puteti alege oferte cat mai specifice nevoilor dumneavoastra. Pentru informatii orientative despre ofertele agentiei, puteti sa consultati si blogul, care va va oferi, poate, acele argumente de care aveti nevoie ca sa va hotarati intr-o anumita privinta. Pentru informatii detaliate, nu trebuie decat sa contactati agentia fie telefonic, fie print plasarea unei cereri in care selectati caracteristicile care va intereseaza. Urmatorul pas este vizualizarea imobilelor pe care le alegeti dintre cele oferite de agentie si alegerea celui care vi se potriveste cel mai bine.

Asadar, aveti toate mijloacele necesare unei alegeri corecte, totul tine de voi, daca doriti sa va pierdeti timpul pe drumuri si la telefoane sau sa va lasati ghidati de agentia Royal Imobiliare prin jungla aceasta care se numeste real estate.