Rig N Roll

Se pare ca am fost cam dur cand am spus ca Rig N Roll a fost dezamagirea anului pentru mine. Adevarul e ca acum regret ca nu l-am testat asa cum trebuia la momentul potrivit. Ieri dupa-amiaza n-aveam ce face, data fiind starea vremii (au revenit ninsorile, yay) si m-am gandit ca n-ar strica sa joc iar Rig N Roll 15 minute, ca prima oara.

Am intrat in el si mi-am facut setarile necesare, grafice si de gameplay si am pornit la drum. Am rezolvat instantaneu problema condusului prea brusc scazand sensibilitatea controalelor. Acum jocul merge grozav si nu m-am putut dezlipi de el. In aceste momente e minimizat doar pentru ca am schimbat culorile blogului.

Grafica e excelenta si acest joc confera o senzatie aparte, diferita de jocurile 18 Wheels of Steel. Viteza chiar se simte si uneori ajungi in situatii critice, mai ales datorita celorlalti participanti la trafic. Nu de putine ori m-am confruntat cu AI-ul care are lacune pe alocuri si asteptam jumatate de minut pana sa se elibereze o banda, deoarece 3 masini ocupau cele 3 benzi de mers.

Am si un sofer angajat pentru companie, am deschis un nou sediu si acum strang bani pentru un camion nou, as vrea ceva mai puternic, parca 85mph nu sunt de ajuns cand ai un drum atat de bun. Imi pare rau ca nu exista o optiune pentru unitati de masura metrice, dar se poate si cu mile pe ora. Ce ma deranjeaza intr-adevar destul de mult e reactia camionului la coliziuni, mai ales cu traficul – nu de putine ori m-am trezit ca imi zboara remorca dupa ce am acrosat o alta masina. Per total e un joc foarte bun si ar trebui sa-mi dau doua palme ca nu l-am jucat cum trebuie prima oara.