Reducerile colective prospera in Romania

Navighez pe internet de cativa anii, insa in ultimele 12 lunii am observat primele site uri ce ofera tot felul de cupoane pentru reduceri, unele reduceri sunt parca din povesti, motiv pentru care multi dintre noi le va ca fiind simple pacaleli, crezand tot odata ca urmarirea unor astfel de site uri reprezinta o adevarata pierdere de timp.

Insa eu cum sunt mai incapatanat, nu am dat crezare faptului ca acest site uri sunt doar de forma, asa ca am cercetat, am aruncat o privirea asupra datelor de confidentialitate si am fost uimit sa observ ca totul este mai mult decat ok. Clientii multumiti de astfel de servicii sunt  dovada faptului ca totul pare a fi in ordine.

Am cautat putin si pe paginile web din state si am dat peste o statistica conform careia foarte putini cetateni americani platesc pretul complet al unui produs, nu mai tin mint exact cifra, insa cred ca era vorba de procentajul de 60%, insa sunt de parere ca Romania mai are de lucrat, probabil din cauza numarului ridicat de persoane care trag chiar si cele ai penibile pacaleli, insa nu pot crede ca e din cauza actuala a Economiei.

Chiar daca multi dintre noi suntem obisnuiti cu proasta eficienta a serviciilor romanesti, eu recomand cu are placerea acestor cupoane de reducere, motiv pentru care sper ca si voi va veti face curaj si veti incerca aceste cupoane, pentru ca veti avea numai de castigat prin banii economisiti.

Va pot spune ca cele mai multe dintre cupoane sunt destinate vacantelor, urmate de cele pentru tendintele de infrumusetare.