Proteste in benzinarii

Si pe Linkmania sunt destule topicuri legate de aceasta intamplare. Pe Facebook am fost invitat la protest si pe Yahoo! am primit nenumarate mass-uri cu privire la actiunea ce se desfasoara in mod curent: marele protest din 17-19 ianuarie 2011. Ei bine, protestul asta a cam fost un fas si cred ca s-au descurcat mai bine cand faceau proteste izolate. N-am auzit pe nimeni la stiri care sa spuna ca protestul a avut succes din punct de vedere al cumparatorilor.

Personal, nu m-a interesant de acest protest si am o parere proasta despre actiune, doar pentru faptul ca atunci cand oamenii vor sa faca ceva, pana se ajunge la momentul X, jumatate renunta si altii fug pe parcurs… Nici nu stiu daca sa ma provoc sa astept o adevarata miscare in randul oamenilor de rand. Oare va avea loc asa ceva candva, cumva?

Dar pana atunci raman sa privesc mass-urile trimise de pusti de 13-17 ani ce incurajeaza protestul la benzinarii in grupuri de prieteni cu aceeasi varsta. Faceti dom’ne ceva daca tot planuiti cu o luna in avans.