Primul pas catre o relatie sanatoasa

Prima bariera este aceea cand nu ati debarcat in a va dori de fapt o relatie de dragoste durabila in viata dvs. chiar acum. O parte din voi o face, o parte din voi nu o face. Poate fara sa-ti dai seama niciodata, aceasta bariera interna te fereste de succes in cautarea externa pentru a crea o relatie constienta de durata in viata ta.

Exista o solutie pentru bariera numarul unu – o modalitate de a o sterge din cale. Cel mai bun dintre toate, nu va va costa niciun cent pentru a obtine o aprovizionare de-a lungul vietii. Solutia este un tip special de angajament, un juramant pe care il faci in adancurile sacre ale tale insuti. Puterea acestui angajament te elibereaza de stransoarea disperarii si te trimite in viitor echipat cu un instrument de navigare nepriceput pentru calatoria ta.

Imagineaza-te uitandu-te in oglinda si vorbind un juramant catre sinele tau cel mai profund, un angajament care merge asa ceva: ma angajez sa atrag o relatie iubitoare in viata mea, o iubire care sa dureze si sa creasca in timp.

Facand aceasta declaratie te duce de pe banca si pe teren. Acolo se desfasoara actiunea. O mare problema pe care am descoperit-o este ca oamenii singuri trimit mesaje mixte despre faptul ca doresc sau nu sa manifeste o relatie intima si constienta. Problema si mai mare este ca majoritatea dintre ei nu isi dau seama ca o fac. Cand trimiteti mesaje mixte, cel mai inconstient este intotdeauna cel pe care il aud oamenii. De exemplu, daca la zece minute de la o data de pranz decideti ca nu va place foarte mult persoana de langa dvs., sunteti blocati cu o alternativa neplacuta. Ati putea sa va descurcati radical si sa spuneti: „Am decis ca nu imi place foarte mult. Sa terminam aici. ”Cu toate acestea, majoritatea oamenilor opteaza pentru o abordare mai conventionala: mergeti inainte si terminati pranzul intr-o maniera politicoasa.