Primii pasi pentru o cariera in industria Avon

O prietena mi-a prezentat brosura Avon cu mai puțin de un an in urma. Știam foarte puține despre Avon, intre altele si ca Avon se implica in strangerea de fonduri pentru campania impotriva cancerului de san. Am fost uimita de varietatea de produse si, fiind o fata economicoasa de fel, am decis ca decât sa cumpar din broșura prietenei mele, mai bine mi le cumpar de la mine cu discount.

Am gasit sfaturi din belșug la alti reprezentanti Avon și pe diverse site-uri de pe internet. Cheia părea să fie cumpărarea de cât mai multe broșuri și mostre, cat imi puteam permite. Suntem îndemnați să achiziționam produse demonstrative, mostre, pentru a arăta clientilor nostri care vor fi produsele disponibile în lunile viitoare.

Reprezentanții Avon sunt recunoscuti pentru mersul din ușă în ușă ca sa lase broșurile sau pentru statul pur si simplu în fața a clădirilor publice sau centrelor comerciale în încercarea de a-si promova mica afacere. Știam că dacă acest lucru a fost modul în care se pot face vanzari cu ultimul catalog Avon, era cu siguranta ceva ce as fi fost capabila sa fac cu succes. Ma gandeam ca constrângerile bugetare și cele legate de timpul meu limitat mi-ar îngreuna cu siguranță activitatea. A mai fost, de asemenea, si atitudinea mea, crezand ca vorbitul pe strada cu strainii ne se potrivea prea bine cu atitudinea unui reprezentant Avon. Dar este, la urma urmei, un job in vanzari.

Cu toate acestea, am decis să-i dau o sansa. Întotdeauna am simțit că informatia este cheia succesului, asa ca primul meu pas a fost auto-educarea. As încuraja cu siguranță orice reprezentant nou sa profite de cursurile gratuite online Avon despre frumusete. Sunt o resursa nepretuita, care prezinta totul, de la modul de utilizare al site-ului, informații despre clienți, creșterea vânzărilor, informatii despre retururi, cum sa diferențiezi diferite mirosuri care provin din familii diferite de parfum si chiar sfaturi de make-up pentru clienți.

Mi-am spus ca vreau sa devin reprezentant Avon cu succes si am reusit sa termin toate aceste clase chiar din primele câteva săptămâni de la inscriere si sincer nu știu cum aș fi reușit fără acestea cand am început să-mi construiesc afacerea.