Prima galerie de arta fotografica din Bucuresti

Pe 16 martie se va deschide prima galerie de fotografie de arta din Bucuresti, galeria Karousel, relateaza Cotidianul. Noul spatiu expozitional va fi inaugurat cu un vernisaj eclectic ce aduna 100 de lucrari ale unor artisti cu stiluri cat se poate de diferite.

Printre fotografii care vor expune in viitor lucrari la galleria Karousel se numara Dragos Lumpan, Cosmin Bumbut, Alex Galmeanu, Alexandru Paul, Cristian Crisbasan si Cornel Lazia. “Selectia lucrarilor a fost bazata, in primul rand, pe valoarea lor artistica, dar si pentru a da o sansa tinerelor talente sa intre, poate pentru prima data, in colectia unei galerii de arta” a declarat curatoarea Violeta Sarbu, cea care, alaturi de Cornel Marian, a infiintat galeria. Violeta Sarbu a declarat ca la Karousel vor fi organizate si conferinte, workshopuri si alte activitati din domeniul fotografiei artistice.

La vernisajul inaugural, fiecare fotografie va fi disponibila in editie limitata, de la 20 la 50 de exemplare. De exemplu, Alexandru Paul va participa cu doua lucrari mai vechi, ce apartin seriei Paper, pretul acestora variind intre 200 si 600 de euro.

Vernisajele galeriei aflate pe Strada George Calinescu din Bucuresti vor avea o frecventa de o luna, o luna si jumatate.

Va dorim vizitari cat mai dese si mai placute!