Pretul apartamentelor de vanzare din sector 4 stimuleaza rata rambursarilor anticipate la creditele imobiliare

Contextul economic actual implementeaza o serie de obiceiuri financiare intrate in rutina beneficiarilor de credite bancare. Astfel, creditele imobiliare constituie principalul mijloc prin care o persoana, fie ca este, deja, domiciliata in Bucuresti, fie ca doreste sa se stabileasca intr-un apartament din sectorul 4, poate intra in posesia unuia dintre apartamentele de vanzare propuse de Premier Imobiliare in topul celor mai durabile edificii din noile ansambluri rezidentiale din Bucuresti.

In practica bancara, valoarea unui credit imobiliar poate fi rambursata anticipat, cu sau fara o taxa aditionala, in functie de natura dobanzii. In realitatea financiara a celor creditati, acoperirea creditului intr-o perioada de timp mai scurta decat cea convenita nu reda o premisa tangibila, daca pretul de cumparare al apartamentului de vanzare nu le permite flexibilitatea de a economisi sumele necesare rambursarii creditului inainte de termen.

Zona este un criteriu decizional in contextul achizitionarii unui apartament in sector 4

Preturile la vanzari apartamente Bucuresti fluctueaza considerabil in functie de zona in care sunt amplasate acestea. Mergand mai departe, discutia cu privire la costul unor apartamente de vanzare in sector 4 este influentat semnificativ, intrucat zona de referinta atrage dupa sine facilitatile pe care le ofera amplasamentul, precum si proximitatea de anumite institutii de invatamant, de sanatate si financiare, necesare oricarui bucurestean.

Spre deosebire de alte zone ale capitalei, sectorul 4 ofera numeroase avantaje care se pot traduce subiectiv. In timp ce unele persoane ar intentiona sa achizitioneze un apartament in sectorul 4 din considerentul modului in care este ingrijit sectorul si a populatiei cotate la o medie de varsta de 25 – 45 de ani, altele opteaza pentru apartamente de vanzare in sector 4 datorita faptului ca aici, fiecare ansamblu rezidential este imprejmuit cu suficiente locuri de parcare. Cu toate acestea, zona de Sud a Capitalei se afla la o distanta semnificativ inferioara in privinta pretului fata de zona de Nord. Premier Imobiliare intermediaza cu transparenta vanzarea apartamentelor luxoase din sectorul 4, iar preturile acestora sunt mai mult decat rezonabile pentru cei interesati sa isi schimbe domiciliul in curand, lucru care le permite si rambursarea anticipata a unui credit imobiliar.

Perioada in care cumparati un apartament in sector 4 ii poate influenta pretul

Conform unui studiu de piata desfasurat de Premier Imobiliare, pretul unui apartament poate fluctua considerabil si in functie de perioada in care este incheiata tranzactia. Astfel, apartamentele din sectorul 4 vandute in perioada verii pot fi cumparate la preturi mai mici, fiindca vanzarile sunt amortite din perspectiva tranzactiilor. Mai mult, agentia de imobiliare sustine ca august are loc apogeul preturilor mici, identificandu-se o scadere cu pana la 0.7% comparativ cu luna iulie.

Se poate aprecia ca ieftinirea este sezoniera la apartamentele de vanzare din sectorul 4 al Capitalei, cum la fel de bine se poate sugera ca este indicat sa aveti o informare la zi a evolutiei preturilor de la o perioada la alta. Pretul unui apartament este influentat de multe aspecte, astfel ca agentiile imobiliare, dar mai ales dezvoltatorii, nu pot standardiza preturile conform unui barem. Zona in care se afla apartamentul are un impact semnificativ asupra pretului de vanzare, insa puteti obtine un pret mai bun daca incepeti deal-ul la finele anului in curs.

Achizitionarea unui apartament cu ajutorul unui credit bancar constituie o optiune cu urmari financiare pe termen lung. Trebuie sa fiti constienti de faptul ca lunar, o parte din veniturile dumneavoastra vor merge catre rata apartamentului. Totusi, puteti contracara cresterea progresiva a dobanzii prin rambursarea anticipata a creditului. Acest lucru este posibil in cazul in care achizitionati un apartament in sector 4 in perioada verii, atunci cand preturile sunt extrem de scazute. Procedand astfel, intrati in posesia unui apartament luxos la un pret rezonabil, cu posibilitatea degrevarii de credit inainte de termenul convenit cu institutia bancara.