Premiul lui Heath Ledger va fi lasat fiicei sale

Parintii regretatului actor australian au declarat ca Globul de Aur castigat de fiul lor duminica seara va fi, cel mai probabil, daruit fiicei acestuia, Matilda, anunta Reuters. Ledger a castigat premiul pentru Cel mai bun actor intr-un rol secundar, la categoria Drama, pentru rolul lui Joker din The Dark Knight.

Kim Ledger, tatal lui Heath, a declarat ca a fost entuziasmat si s-a simtit fantastic, dar, in acelasi timp, trist, privind ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. “Aplauzele la scena deschisa te ravasesc” a declarat acesta, referindu-se la reactia calduroasa a personalitatilor aflate duminica in sala din Beverly Hills. “Chestiile de genul asta ti se duc direct la inima.”

Intr-un interviu acordat revistei People, Sally Bell, mama lui Ledger, a spus ca intreaga familie este foarte mandra de aprecierea de care se bucura fiul sau. In afara Globului de Aur, Heath a mai castigat si premiul Critics Choice si a fost nominalizat la premiile Screen Actors Guild, fiind asteptata si o nominalizare la Oscaruri. Sally Bell a vorbit si despre premiul castigat duminica seara, spunand ca “probabil ca se va duce la Matilda. Il merita pentru ca ea este o parte din el.” Matilda este fata, in varsta de 3 ani, a lui Heath Ledger si a actritei Michelle Williams.

smart guess: Norocul micutei este ca, desi va creste intr-o familie incompleta, aceasta va fi macar una normala, nemacinata de orgolii si pretentii financiare; situatie din ce in ce mai rara, in special la Hollywood.