Povesti cu Arsenal si Arsene

Arsene Wenger este pe cale sa ii ofere lui Vermaelen o prelungire pe Emirates si va fi nevoie de o suma mult mai mare de bani decat cea oferita de Van Gaal, daca fundasul belgian va fi sa plece.

Presa engleza sustine ca Arsene Wenger a respins oferta lui United pentru Thomas Vermaelen. Noul manager al lui United, Louis Van Gaal se pare ca il vrea cu insistenta pe Vermaelen, iar o a doua oferta pentru belgian pare sa fie iminenta.

Insa Arsene Wenger este posibil sa ii ofere lui Vermaelen o prelungire a contractului, francezul nedorind ca al treilea fundas central al sau sa plece.

Se vehiculeaza si faptul ca oferta lui United este foarte departe de pretul cerut de tunari, iar Wenger poate cere si jucatori la schimb intr-o eventuala intelegere pentru fundasul belgian.
De asemenea Wenger nu ar vrea sa transfere unui rival din Premier League, dupa ce a fost criticat intens pentru acceptarea ofertei pentru Robin Van Persie acum doi ani.

Napoli a fost si ea interesata de Vermaelen in trecut insa Manchester United a vorbit deja cu reprezentantii jucatorului pentru o mutare pe Old Trafford.

Wenger l-a laudat pe Vermaelen si atitudinea sa acceptandu-si rolul de rezerva in spatele lui Laurent Koscielny si Per Mertesacker insa mentinerea lui la club ramane un lucru dificil de realizat.