Placile de marmura ofera eleganta designului interior

Toti ne dorim ca spatiul in care traim sau spatiul in care ne desfasuram activitatea sa fie cat mai placut, cat mai atragator si sa atraga atentia celor din jur. De aceea, cand vine vorba despre decoratiuni interioare, ne gandim ce am putea alege pentru ca spatiul sa emane caldura, dar, in acelasi timp, sa faca furori printre persoanele care vor ajunge sa le vada.

Fie ca este vorba despre un hol, o scara, un semineu, cativa stalpi sau, de ce nu, un bar, fie ca ne gandim la spatii din interior sau din exterior, marmura este unul dintre materialele cele mai impunatoare, care atrage foarte multe priviri si aprecieri. Cu un aer de grandoare, marmura imbraca, intr-un mod foarte placut, orice bar, stalp de sustinere, semineu, scari de intrare sau interioare sau suprafete mai mari cum ar pardoseli din holuri sau alte incaperi, terase sau alte spatii exterioare.

Trebuie avut mereu in vedere faptul ca aceste placari in exces sau asupra prea multor componente ale incaperii si nu numai, tind sa aduca a prost gust si sa nu mai denote acea eleganta cu care ne-am obisnuit.

Compania Fabism este cea care, in acest domeniu, are un cuvant greu de spus. Avand produse din marmura, granit si onix, compania ofera servicii de consultanta, proiectare, productie, transport, montare si intretinere. Tot ce este nevoie legat de marmura pe care o doriti.

Marmura vine in mai multe nuante pentru a putea crea atmosfera pe care o doriti. Astfel avem: anticvenat, aur spaniol, bej, bej roza si botticino. Placile de marmura pe care le gasiti la Fabism sunt de calitate superioara. Aplicarea acestora in locurile dorite este o munca foarte complicata, care ar trebui facuta de catre profesionisti. Pentru aceasta munca, compania are persoane calificate care vor face montajul acolo unde doriti, dupa indicatiile dumneavoastra.