Pe unde se mai transfera Morata?

Jucatorul vrea sa joace mai mult si clubul este de acord cu plecarea lui” a declarat antrenorul Realului, Carlo Ancelotti cand a fost intrebat de situatia lui Alvaro Morata. Astfel, Arsene Wenger a primit unda verde la transferul lui Morata.

Patronul lui Real a admis faptul ca Morata va fi lasat sa plece pentru ca jucatorul nationalei Spaniei U-21 sa prinda mai multe meciuri, dupa ce in ultimul sezon a fost doar rezerva lui Benzema.

Ancelotti a declarat ” Ar fi bine daca ar gasi oportunitatea sa joace mai mult. Daca Morata va pleca atunci ma voi gandi la transferul unui jucator tanar, de profil asemanator cu aceleasi calitati.”

Wenger il apreciaza foarte mult pe Morata si il vede ca unul dintre marile talente pentru viitor dar pana acum orice negociere a fost blocata de refuzul Realului care nu dorea sa il vanda .
Real Madrid doreste insa optiunea de a-l readuce pe Morata la club in orice intelegere pe care ar avea-o cu Arsenal sau Juventus.

Intre timp, oficialii lui Real Sociedad sunt in Londra pentru a negocia revenirea lui Carlos Vela pe Emirates.

Arsenal are optiunea de cumparare a lui Carlos Vela si intentioneaza sa profite de asta. Arsenal are un ochi si pe Antoine Griezmann si ar putea sa ceara o intelegere la care sa ia parte si Griezmann.