Pauza competitionala in fotbal

Din pacate pentru impatimitii de fotbal si de pariuri, in aceasta perioada a iernii marea majoritate a echipelor sunt in pauza competitionala sau o sa intre in pauza competitionala, cum sunt si echipele din liga I. Marea majoritate a echipelor aleg destinatii cu mult soare precum Spania, la Marbella, sau Turcia in diverse zone unde se pot face cantonamente.

In aceasta perioada toate echipele isi testeaza noi jucatori pe care sa ii cumpere sau jucatori deja achizitionati in amicale sau turnee amicale. In aceasta perioada doar cateva echipe mai sunt in timpul campionatului sau in cupa, deci sunt cateva meciuri pe care impatimitii de pariuri pot pune sume modice, pentru ca acum este o perioada in care jucatorii sunt mai relaxati si nu se forteaza atat de tare pentru victorii.

In aceasta perioada se fac multe transferuri, in care echipele arunca sume foarte mari pentru jucatori buni care ori sa ii salveze de la retrogradare ori sa ii ajute sa castige titlul. Sunt si echipe care au dat foarte multi jucatori afara, cazul Rapid de la noi din tara, care a dat afara nu mai putin de 17 jucatori de baza din cauza salariilor pe care nu le puteau onora si trebuiau sa scape de jucatori, mai ales ca au intrat in insolventa. Din cauza lipsei de bani nu pot cumpara jucatori, luand doar jucatori liberi de contract care nu vor un salariu mare si care nu au echipa sau care au o echipa mai proasta decat cea a Rapidului. Pana acum doar Emil Dica a decis sa sa alature gruparii alb-visinii, venind de la CS Mioveni.