Patru pasi fundamentali pentru alegerea unei firme de curatenie

De cele mai multe ori, curatenia este o activitate care interfereaza cu restul prioritatilor noastre, mai ales ca implica intr-o oarecare masura suficienta energie incat sa nu mai putem face altceva in ziua respectiva. Si pentru ca majoritatea persoanelor aleg sa faca un lucru pana la capat, curatenia generala nu va fi niciodata o sarcina usor de indeplinit, ci un task care va solicita atentie si timp. O astfel de provocare poate fi solutionata intr-o maniera foarte facila de catre reprezentantii publicului contemporan prin alegerea unor servicii de curatenie generala oferite de o firma specializata, recunoscuta prin echipajul profesionist pe care il trimite la fiecare interventie intr-un spatiu public sau privat.

Fiind un domeniu aflat in plina expansiune ofertele devin din ce in ce mai tentate, iar serviciile tot mai complete si echilibrate ca pret. Din aceasta perspectiva, balanta pare sa se incline favorabil catre aceia dintre noi care nu isi permit sa dedice saptamanal cateva ore bune curateniei din propriul camin, sau acelora care detin o mica afacere pe cont propriu si vor sa asigure angajatilor un mediu profesional imaculat. Si totusi, care sunt cele patru criterii fundamentale in alegerea unei firme de curatenie?

Stabileste in cele mai mici detalii scopul colaborarii

Poti fi o persoana care doreste sa lucreze doar cu o firma de curatenie care ofera servicii complete, printre care se numara si spalatul sau calcatul rufelor. Daca te regasesti in aceasta categorie ar trebui sa stii ca nu toate companiile acopera o gama atat de vasta de servicii, majoritatea ocupandu-se doar de facilitatile standard. Definirea unor astfel de cerinte poate fi o maniera simpla prin care sa elimini din start „candidatele” nepotrivite.

Nu omite sfaturile celor din jur

Chiar daca majoritatea persoanelor apropiate cu o gandire ceva mai traditionalista vor incerca sa iti prezinte avantajele curateniei pe cont propriu, cu siguranta vei identifica printre acestea si alte gospodine ocupate care aleg sa isi lase locuinta pe mana celor mai buni specialisti. Asadar, intreaba-i fara restrictii pe cei din jurul tau daca au apelat la o firma de curatenie profesionista, cu o echipa serioasa si responsabila. Nu este foarte usor sa iti gasesti din prima un aliat de nadejde, mai ales ca vorbim despre un cumul de sarcini care conduc rapid spre epuizarea fizica.

Opteaza pentru pretul calculat pe suprafata curatata, nu pentru tariful pe ora

Un sfat care iti va salva bugetul, mai ales ca majoritatea persoanelor sunt tentate de un pret promitator. Ei bine, oglinda unei astfel de propuneri nu reprezinta intotdeauna o garantie a calitatii, ci din contra, reprezinta in cele mai multe cazuri o premisa favorabila pentru o experienta dezamagitoare. Asadar, pentru nu pica in plasa firmelor cu o reputatie indoielnica si alege-le doar pe acelea care tarifeaza direct proportional cu suprafata finita curatata.

Nu uita sa te ingrijesti de produsele de curatenie utilizate

Exista probabilitatea ca micutul tau sa fie alergic la anumite substante chimice, iar tu nici macar sa nu te fi gandit la asta in prealabil. Acelasi lucru se poate intampla si cu animalul tau de companie. Si totusi, nu poti renunta definitiv la produsele de curatenie care simplifica intr-o maniera considerabila intretinerea unei locuinte. Asadar, ofera putina atentie acestui detaliu si intreaba-i pe cei care se vor ocupa de ingrijirea casei tale daca utilizeaza produse de curatenie care nu prezinta in compozitia lor alergeni sau agenti patogeni ce va pot afecta integritatea sau sanatatea. Daca bugetul iti permite, opteaza pentru o firma de curatenie care foloseste produse 100% organice.