Papusa functionala Maria, iubita de toate fetitele

Papusa Maria este o papusa speciala ce functioneaza pe baza de baterii, detinand peste 100 de functii pentru a vorbi si a canta in limba romana si engleza. Fetitele iubesc aceasta papusa deorece este deosebita, vorbeste si poate deveni in cel mai scurt timp cea mai buna prietena a lor.

Pe langa rolul distractiv al acestei papusi, exista si rolul educativ, papusa fiind foarte complexa si apreciata atat de cei mici cat si de cei mari. Asfel ca, fetitele pot invata fraze si expresii in limba engleza, fraza in limba romana fiind urmata de corespondentul in engleza.

Fetitele adora papusile in general, papusa Maria fiind o papusa speciala foarte frumoasa si foarte inteligenta. Papusa poate fi imbracata, pieptanata si poate chiar canta. La achizitionarea minunatei jucarii veti primi si accesoriile acesteia: elastic de par si agrafe, oglinda si perie de par. Papusa poate fi luata in orice calatorie, joaca fetitelor fiind mult mai distractive.

Maria are o inaltime de 46 cm si este o papusa dorita de toate fetitele. Aceasta ar reprezenta cu adevarat un cadou ideal pentru copilul dumneavoastra. Nu uitati ca bucuria celor mici este si bucuria celor mari.