Orientarea spre cele mai bune parfumuri pentru barbati este cheia reusitei personale

Ca barbat, in decursul vietii cu siguranta ai incercat tot mai multe trucuri care sa te scoata in evidenta fie in fata prietenilor, fie la o intalnire cu o doamna sau domnisoara, insa unele nu au fost de succes.

Cel mai important aspect il reprezinta parfumul, iar unele din alegerile facute cu siguranta au fost o dezamagire atat din punct de vedere al persistentei cat si al mirosului sau ingredientelor ce s-au aflat la baza parfumului.

Noi ca barbati, de multe ori luam mostre dintr-o drogherie, insa gusturile ni se schimba la minut si de multe ori acasa, iar dupa ce l-am achizitionat simtim ca nu mai cochetam cu acel parfum chiar daca am dat o gramada de bani pe el.

Credem de multe ori ca ce e nou este bun, chiar daca firma sau brandul respectiv nu sunt cunoscute, insa pe termen lung asta nu reprezinta cheia succesului, o zic gentlemanii de renume de pe intreg mapamondul.

Cele mai bune parfumuri barbatesti trebuie sa fie persistente, mature, personale, dar si sa sugereze nervul barbatului, iar acest lucru este posibil doar daca achizitionam esentele care nu degeaba se pastreaza in top de ani de zile, combinatiile din diverse tipuri de fructe, plante aromate si lemn facand diferenta de departe.

Un top parfumuri barbatesc a fost dat publicitatii recent si ordinea sau brandul surprinde pe multi domni, deoarece sunt firme care fabrica exclusiv pentru femei si au ajuns sa acapereze si piata barbateasca.

Cele mai bune parfumuri barbatesti sunt dupa cum urmeaza: Paco Rabanne 1 Milion, Chanel Bleu de Chanel, Giorgio Armani Armani Code, Christian Dior Fahrenheit, Paco Rabanne Ultraviolet, Calvin Klein Euphoria Intense, Hugo Boss The Scent, Christian Dior Sauvage, Bvlgari Aqva Amara, Gucci pour Homme II, Paco Rabanne Black XS, Davidoff Cool Water, Giorgio Armani Acqua di Gio, Joop! Joop! , Bvlgari Man in Black.

Alegand una din aceste variante cu siguranta cheia reusitei este garantata, dar pentru mai multa siguranta si discernamant asupra alegerilor, mai bine mergeti intr-o drogherie sa luati o mostra si sa caracterizati parfumurile functie de stilul dumneavoastra.

Chiar si pretul este unul accesibil, daca le achizitionam din mediul online, multe avand pret de pornire incepand cu 65 lei, o diferenta colosala fata de drogheriile de la mall, care valoreaza chiar si de 4-5 ori mai mult!

In plus in mediul online dispunem si de numeroase reduceri chiar daca suntem clienti noi sau vechi de peste 20%, in timp ce la o drogherie clasica, chiar si prin card member, reducerile nu depasesc 8-10%.