Oprah Winfrey o copiaza pe Teo

Celebra realizatoare de televiziune a anuntat ca dupa aproape 20 de ani de convietuire pasnica, va parasi televiziunea ABC, relateaza E!Online. Harpo Films, compania de productie detinuta de Oprah Winfrey, a semnat un contract pe trei ani prin care se angajeaza sa dezvolte scenarii si programe de televiziune pentru HBO.

Contrar asteptarilor, nu este vorba despre o cearta intre ABC si multimilionara americanca, ci un simplu transfer la o „echipa” mult mai bogata. „ABC ne-au sprijinit mereu incredibil de mult, este vorba doar de oportunitatea pe care HBO ne-o ofera” a declarat presedintele Harpo Films, Kate Forte. Acest angajament va aduce la HBO seriale, miniserii, documentare si filme – toate produse de Oprah – in anul 2009, atunci cand contractul cu ABC va expira.

Nu se stie inca daca Oprah Winfrey va avea si o emisiune numai a ei la noul post.

Aceasta este a doua mare mutare in televiziunea americana in ultimele saptamani, dupa ce Jay Leno s-a intors…de unde nu plecase. NBC a anuntat de curand ca, desi incepand cu luna mai a anului viitor Jay Leno nu va mai prezenta The Tonight Show, fostul stand-up comedian va avea un show propriu in prime-time.

smart guess: Este de-a dreptul stupefiant faptul ca niciuna dintre cele doua vedete n-a semnat cu BecaliTV. Probabil ca emisiunile lor nu se incadrau in linia informativ-religioasa a viitorului post de televiziune.